Vai Dženiferai Gārnerei būs ceturtais bērns no šķirtā vīra? Viņa atbild tā...
Izskanējušas baumas, ka aktrise Dženifera Gārnere esot māmiņas cerībās.
Slavenības
2016. gada 29. jūlijs, 12:02

Vai Dženiferai Gārnerei būs ceturtais bērns no šķirtā vīra? Viņa atbild tā...

Jauns.lv

Fotogrāfijas, kas uzņemtas aizvadītajā nedēļas nogalē radījušas aizdomas, ka Holivudas aktrise Dženifera Gārnere (44), kura šobrīd šķir savu 10 gadus ilgo laulību ar aktieri Benu Afleku (43), iespējams ir stāvoklī ar ceturto bērnu. Kāds paparaci sastapis aktrisi pirms pāris dienām un personīgi apvaicājies, vai tā ir taisnība.

Aktrise Dženifera Gārnere nesen kā atpazīta kopā ar draugiem pusdienojam Santamonikā esošajā restorānā „Giorgio Baldi”. Pēc maltītes Dženiferu uzrunājis kāds paparaci, tiešā tekstā pavaicājot, vai viņa ir mātes cerībās. Ja šīs baumas izrādītos pareizas, tas būtu aktrises ceturtais bērns no vīra Bena Afleka.

„Un kā būtu ar to?” – fotogrāfam ar pretjautājumu atbildējusi Gārnere. Aktrises intonācija bijusi daļēji rotaļīga un daļēji satraukta. Tūlīt pēc tam Dženifera iekāpusi automašīnā, kas viņu jau gaidīja turpat pie restorāna.

Fotogrāfs šādu jautājumu uzdevis, jo aizvadītajā svētdienā atklātībā nonākušas fotogrāfijas, kurās aktrise redzama melnā kleitā ar ziedu apdruku un sev neraksturīgu vēderiņu. Visticamāk aktrise tikko bija ieturējusi bagātīgāku maltīti jeb vēja brāzma pastrādājusi negantu joku. Maz ticams, ka Gārnere gaidītu ceturto bērnu. Nav nekādu pierādījumu, ka aktrise būtu atjaunojusi attiecības ar vīru. Interneta portāla TMZ veidotāji ļoti kategoriski norāda, ka Gārnere un Afleks nav salabuši.

 

Savukārt citi izdevumi spriež, ka pāris esot atrisinājis visas līdzšinējās nesaskaņas. Žurnāla „OK!” amerikāņu izdevumā vēstīts, ka Dženifera esot pieņēmusi Benu atpakaļ pēc tam, kad viņš uz ceļiem lūdzies pēc otras iespējas. Izdevums „InTouch Weekly” norāda, ka „šķiršanās ir atsaukta” un apgalvo, ka pāris pat gatavojoties otram medusmēnesim Tērksas un Kaikosu salās.

Dženifera Gārnere un Bens Afleks ir vecāki trim bērniem – meitām Violetai (10) un Serafinai (7), un dēlam Semjuelam (4).


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press