Tā laiskojas Lindseja Lohana pēc skandalozās šķiršanās. FOTO
Lindseja Lohana bauda atpūtu uz jahtas.
Slavenības
2016. gada 29. jūlijs, 17:38

Tā laiskojas Lindseja Lohana pēc skandalozās šķiršanās. FOTO

Jauns.lv

Skandalozās amerikāņu aktrises Lindsejas Lohanas (30) romāns ar krievu uzņēmēju Jegoru Tarabasovu (23) ir beidzies. Baumo, ka viņa aizmukusi pēc iespējas tālāk no Londonas, kur dzīvoja kopā ar līgavaini, jo viņš centies savu mīļoto nožņaugt!

Aktrises Lindsejas Lohanas un uzņēmēja Jegora Tarabasova romāns uzplauka strauji un pāris jau runāja par kāzām. Taču aizvadītajās brīvdienās, dzirdot aktrises saucienus pēc palīdzības, kaimiņi izsaukuši policiju. Likumsargi uzlauzuši Lindsejas Londonas mājas durvis un sastapuši mīlniekus strīda karstumā. Aktrise policistiem apgalvojusi, ka līgavainis centies viņu nožņaugt.

Drīz pēc skandalozajiem nakts notikumiem kļuvis zināms, ka Jegors izvācies no Lindsejas mājas Lielbritānijas galvaspilsētā, bet aktrise kopā ar draugiem devusies atgūties un atpūties uz Itālijai piederošo Sardīnijas salu.

Lindsejas tēvs Maikls Lohans žurnālistiem atzinis, ka meita viņam esot atrakstījusi mobilā tālruņa īsziņu ar sekojošu tekstu: „Tēti, es esmu stāvoklī!”

Aktrises preses pārstāvji pagaidām atteikušies komentēt šo ziņu. Savukārt Lindseja pati sociālajos tīklos ierakstījusi noslēpumainu vēstījumu: „Varbūt kaut ko ir iespējams labot... bet varbūt arī ne. Es ceru, ka ir. Taču man jau ir 30 un esmu pelnījusi mīlestību un gaismu, ne dusmas. Paldies visiem, kas mani atbalsta!”

Baumo, ka Lohanas un Tarabasova strīda iemesls bijis līgavaiņa neuzticība. Jegors piekrāpis Lindseju ar krievu dizaineri vārdā Darja Paševkina. Jaunā sieviete presei atzinusi, ka tieši viņa iepazīstinājusi Lindseju ar Jegoru. „Es ar Jegoru esmu pazīstama piecus gadus, bet mēs esam tikai draugi,” norādījusi Paševkina.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press