9 dienas pēc dzemdībām Hiltone jau atguvusi slaidu augumu. FOTO
Nikija Hiltone-Rotšīlda deviņas dienas pēc meitas Lilijas-Greisas Viktorijas Rotšīldas nākšanas pasaulē.
Slavenības
2016. gada 3. augusts, 05:11

9 dienas pēc dzemdībām Hiltone jau atguvusi slaidu augumu. FOTO

Jauns.lv

Sabiedrības dāmas Parisas Hiltones (35) māsa Nikija Hiltone-Rotšīlda (32) nesen kļuvusi par māmiņu meitiņai Lilijai-Greisai Viktorijai Rotšīldai un jau var lepoties ar slaidu figūru. Dažām sievietēm tas izdodas vieglāk nekā citām!

Nieka deviņas dienas pēc meitas piedzimšanas Nikija Hiltone-Rotšīlda jau bija atguvusi slaidu augumu. 32 gadus vecā māmiņa kopā ar vīru miljardieri Džeimsu Rotšīldu (31) manīta Ņujorkas ielās, tērpusies baltā mini kleitā ar mežģīnēm un volāniem. Lai gan Nikija vēl nav tik kalsna kā pirms grūtniecības, jau tik īsā laikā viņa izskatījās apskaužami slaida. Jaunie vecāki Liliju Greisu Viktoriju bija atstājuši mājās sev uzticamu cilvēku gādībā, un paši devušies uz tuvējo kafejnīcu „Fiat Cafe”, kur uz neilgu brīdi satikās ar draugiem.

Nikija un viņas vīrs baņķieru Rotšīldu dinastijas pārstāvis miljardieris Džeimss Rotšīlds 10. jūlijā svinēja pirmo kāzu gadadienu. Nikija šo notikumu atzīmēja ar īpašu veltījumu savai meitiņai. Viņa „Instagram” blogā publiskoja fotogrāfiju, kurā ar Džeimsu redzama kāzu dienā, un attēla komentārā ierakstīja sekojošus vārdus: „Pateicīga par vislabāko gadadienas dāvanu... mūsu skaisto meitiņu Liliju-Greisu.”

Kāzu fotogrāfijā redzams, kā Džeimss Rotšīlds skūpsta sievu tikko pēc Kensingtonas pilī (Anglijā) notikušās laulību ceremonijas.

Nikijas un Džeimsa romāns aizsāka 2011. gadā pēc tam, kad abi bija iepazinušies kopējās draudzenes Petras Eklestones kāzās. Pāris saderinājās 2014. gada augustā brīvdienu laikā pie Komo ezera Itālijā. Rotšīlds savai izredzētajai pasniedza astoņu karātu briljanta saderināšanās gredzenu, kura vērtība ir viens miljons sterliņu mārciņu (1.4 miljoni eiro).

 

Kāzu dienai Nikija bija izraudzījusies baltu pasakaini skaistu mežģīņu kleitu ar garajām piedurknēm, paaugstinātu apkakli un garu šlepi. To pēc pasūtījuma bija darinājis modes nams „Valentino”. Franču mežģīnēm un kristāliņiem rotātais tērps izmaksājis 50 000 sterliņu mārciņu jeb 70 330 eiro.

Nikijai kājās bija pēc pasūtījuma darinātas „Christian Louboutin” kāzu kurpes, kuras sānus rotāja uzraksts „Rotšīlda kundze”.

Nikijai šīs ir otrās laulības. Pirms vienpadsmit gadiem viņa Lasvegasā apprecējās ar bērnības draugu Todu Endrū, taču trīs mēnešus vēlāk šo laulību anulēja.

Rotšīldi ir Eiropas baņķieru dinastija, kas aizsākusies 18. gadsimtā. 1816. gadā Austrijas imperators Francis II piešķīra viņiem baronu titulu un ģimene iekļuva austriešu galmā. Dinastijas britu atzaru Anglijas galmā uzņēma karaliene Viktorija. Mēdz uzskatīt, ka 19. gadsimtā šī bija bagātākā ģimene pasaulē ar grandiozākajiem īpašumiem visā mūslaiku vēsturē. Par Rotšīldu ģimenes pamatlicēju uzskata ebreju tautības vīru Maijeru Amšelu Rotšīldu (1744-1812), kurš Frankfurtē pie Mainas nodibinājis savu pirmo banku. Baņķieru biznesu vēlāk pārņēma pieci viņa dēli. Tie pārvaldīja piecas bankas lielākajās Eiropas pilsētās – Parīzē, Londonā, Vīnē, Neapolē un Frankfurtē pie Mainas.

Maijera Amšela priekštečiem 16. gadsimtā piederēja darbnīca, kuras ģerbonī bija sarkans vairogs. Vēlāk viņš darbnīcas nosaukumu „Rothschild” jeb „sarkanais vairogs” pieņēma sev kā uzvārdu.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press