58 gadus vecā Šārona Stouna parāda satriecošu augumu. FOTO
"Šodien ir tik karsti," komentārā pie „Instagram” blogā publiskotās fotogrāfijas pierakstījusi aktrise Šārona Stouna.
Slavenības
2016. gada 8. augusts, 07:57

58 gadus vecā Šārona Stouna parāda satriecošu augumu. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktrisei Šāronai Stounai, kuru slavenu padarīja filma „Pamatinstinkts” („Basic Instinct”), ir jau 58 gadi, bet viņa neizskatās ne par mata tiesu sliktāk kā pirms 24 gadiem, kad tapa kulta filmas statusu iemantojusī kinolente.

Aktrise Šārona Stouna nesen kā saviem sociālo tīklu sekotājiem parādījusi brīvdienu bildīti. Tajā aktrise redzama atpūšamies pie baseina miniatūrā bikini un bez sejas dekoratīvās kosmētikas. „Šodien ir tik karsti,” komentārā pie attēla pierakstījusi Stouna.

Atgādināsim, ka pirms gada aktrise piekrita žurnāla „Harper’s Bazaar” piedāvātajam izaicinājumam un pozēja glancētajam žurnālam kaila. Intervijā viņa pastāstīja, ka jūtas harmonijā ar sevi, savu vecumu un figūru. „Es apzinos, ka mana pēcpuse izskatās kā pankūka, bet es arī necenšos būt visizskatīgākā būtne visā pasaulē,” viņa norādīja. „Kādā brīdī tu sāc sevi iztaujāt – ‘Kas gan ir seksīgs?’ Tie nav tikai tavu krūšu apmēri. Svarīgi ir būt tev pašai, lieliski pavadīt laiku un mīlēt sevi pietiekami, lai patiktu būt kopā ar šo personību.”

„Ja es noticētu, ka seksīgums slēpjas tajā, kāda biju laikā, kad tapa filma „Pamatinstinkts”, un censtos līdzināties tai, kāda biju, – tad mums visiem tagad klātos plāni,” ir pārliecināta Šārona Stouna.

Aktrise priecājas, ka par spīti vecumam viņu joprojām uzskata par sekssimbolu. Tomēr viņa netic mūžīgam skaistumam. „Tas ir absurds, tāds neeksistē,” viņa ir pārliecināta. „Tā ir tikai skanīga frāze.”

Stouna uzskata, ka laime nav iespējama, ja tiek nodalīts kāds viens cilvēka būtības aspekts. „Cenšoties būt pēc iespējas labākam, tev jāsaprot, ka tā ir iekšēja lieta, nevis tikai ārēja. Mums jārūpējas par savu iekšējo veselību un labklājību. Tas ietver fizisko, intelektuālo un garīgo veselību,” skaidro Stouna. „Ja gribi būt laimīgs, tev jāparūpējas par tām visām.”

Šārona Stouna 57 gados pozē kaila žurnālam

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press