Slavenības apsveic savus bērnus izlaidumos. FOTO
Slavenības
2011. gada 21. jūnijs, 11:13

Slavenības apsveic savus bērnus izlaidumos. FOTO

Jauns.lv

Aizvadītajā nedēļā atestātus par vidējo izglītību ieguva gan Valsts prezidenta Valda Zatlera un viņa kundzes Lilitas Zatleres dēls Kārlis (18), gan daudzu citu sabiedrībā zināmu personu atvases.

Prezidenta dēls Kārlis Zatlers 17. jūnijā absolvēja Rīgas Centra humanitārās vidusskolas 12. klasi, un sveikt dēlu bija ieradies arī Valsts pirmais pāris – Valdis Zatlers ar kundzi Lilitu Zatleri. Kārļa sveicēju vidū bija arī viņa draugi un Valda Zatlera bērni no iepriekšējām attiecībām – Felicita Zatlere-Kotāne un Gustavs Zatlers ar ģimeni. Par māsas un brāļa ierašanos skolas beigšanas svētkos Kārlis pauda jo īpaši lielu prieku, jo jaunākā brāļa 9. klases izlaidumu pirms trim gadiem Felicita un Gustavs aizņemtības dēļ neesot varējuši apmeklēt.

Mātei Lilitai Zatlerei dēls savā izlaidumā pasniedza skaistu pušķi ar baltām lauvmutītēm, savukārt tēvs Valdis Zatlers no Kārļa saņēma īpašu dāvanu – ierāmētu fotogrāfiju, kurā abi redzami pirms nepilniem 19 gadiem, kad Kārlis nebija pat sasniedzis gada vecumu, un tēvs ar lielu aizrautību vēl rokās ucināja mazo puisēnu.

„Mazs izspūris ezītis sēž man klēpī un smaida... Es par tādu foto biju pat aizmirsis, bet Kārlis mājas arhīvā to ir atradis, lai parādītu, kas no tā mazā ezīša ir izaudzis. Šī bildīte mani patiešām iepriecināja,” aizkustinājumu arī portālam kasjauns.lv neslēpa Valdis Zatlers.

Kasjauns.lv viesojās vairākās Rīgas skolās, kurās atestātu par vidējo izglītību saņēma arī citu slavenību bērni – Radio „Skonto” balss Valda Meldera meita, aktrises Katrīnes Pasternakas dēls, Eiropas parlamenta deputāta Ivara Godmaņa dēls, uzņēmēja Jāņa Mottes dēls un citi.

Krāšņu reportāžu no šo un citu slavenību bērnu izlaidumiem skatiet žurnāla „Kas Jauns” jaunākajā numurā!

Kasjauns.lv/ Foto: Juris Zariņš, Inta Mengiša, Mārcis Priede