Pamatīgs resnis 10 mēnešos pārvēršas iekārojamā kumosiņā. FOTO
Nekas nav neiespējams pat smagas aptaukošanās gadījumos – šis vīrietis ir tam piemērs.
Trakā pasaule
2016. gada 9. augusts, 13:52

Pamatīgs resnis 10 mēnešos pārvēršas iekārojamā kumosiņā. FOTO

Jauns.lv

Gluži vai neticami, ka šis jaunais cilvēks ir viens un tas pats vīrietis, tomēr te nu acīm jātic.

39 gadus vecais amerikānis no Floridas vārdā Ross Gardners nieka desmit mēnešu laikā savu vēderu pārvērta no pamatīgas tauku pikas nopietnā „sešpakā”, kā mēdz dēvēt kārtīgi uztrenētu vēdera presīti. Vēl pērnā gada beigās Ross valkāja XXXXL izmēra drēbes, ieturējās galvenokārt ar ātrajām uzkodām un burgeriem, dienā uzņemot vismaz 15 tūkstošus kaloriju.

Taču tad viss mainījās. „Skatoties uz sevi spogulī, es ieraudzīju milzeni. Sešu gadu garumā nekad publiski nebiju novilcis kreklu, lai nesaņemtu apkārtējo skatienus un nievas,” savu toreizējo izskatu komentē Gardnera kungs. Bet pēdējais piliens bijis tad, kad lidmašīnā uz Bahamu salām viņam lūdza nopirkt divas sēdvietas vienas vietā. Tik resns viņš bija.

Pēc atgriešanās no ceļojuma Ross devās pie uztura speciālista, lai uzsāktu cīņu ar saviem teju 190 kilogramiem. Diētas ārsts pateicis, ka, turpinot šādu dzīvesveidu, pēc trim gadiem tu būsi miris.

Ross pārgāja uz 2500 kalorijām dienā un sāka trenēties, pārtrauca lietot alkoholu un smēķēt. „Tas viss izklausās viegli, taču tā nebija,” atceroties vājēšanas sākumu, teic Ross. Pamazām Ross palielināja treniņu slodzi un līdz pat šai dienai apmeklē sporta zāli sešas un dažkārt pat septiņas dienas nedēļā. Desmit mēnešu laikā viņš nometis 88 kilogramus.

 

Kasjauns.lv/Foto: Caters/Scanpix/LETA

Tēmas