Bībers atvaļinājumā par villas īri maksā 10 000 $ par nakti! FOTO
Šādas villas īre Havaju salās kanādiešu dziedātājam Džastinam Bīberam izmaksā 10 000 ASV dolāru par nakti.
Slavenības
2016. gada 13. augusts, 05:11

Bībers atvaļinājumā par villas īri maksā 10 000 $ par nakti! FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu dziedātājs Džastins Bībers (22) nolēmis atpūsties ar pamatīgu vērienu. Viņš devies uz Havaju salām, kur 2 nedēļu ilgajai atpūtai noīrējis villu, par kuru jāmaksā 10 000 ASV dolāru par nakti!

Popmūziķa Džastina Bībera noīrētajai brīvdienu villai uz jumta ir laukums, kur nosēsties helikopteram, bet pie īpašuma ne tikai liels peldbaseins, bet arī basketbola laukums un golfa laukums ar 9 bedrītēm. Pati māja atrodas pie pašas klints nogāzes, netālu no diviem ūdenskritumiem.

Džastins jau sociālajos tīklos atrādījis bildītes no brīvdienām. Viņš vizinās gan ar helikopteru, gan laivu, un izklaidējas vairāku bikini tērptu skaistulīšu sabiedrībā. Uz brīvdienu laiku dziedātājs nolīdzis arī sev personīgo helikoptera pilotu, kurš vizinātu viņu un draugus pa Havaju salām un izrādītu tropiskās paradīzes jaukumus no putna lidojuma.

Tiek lēsts, ka šīs villas vērtība mērāma aptuveni septiņu miljonu ASV dolāru vērtībā. Janvārī villa iegādāta par 6.8 miljoniem ASV dolāru, lai gan pavisam nesen – 2013. gada – tās iepriekšējais īpašnieks par īpašumu vēlējās saņemt 26.5 miljonus ASV dolāru.

Māja celta trīs stāvos un aizņem 1017 kvadrātmetru lielu platību. Tajā ir piecas guļamistabas un 10 vannasistabas, kā arī sauna un bārs. Ēka būvēta 2011. gadā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press