Kāpēc Mila Kunisa nenēsā saderināšanās gredzenu?
Mila Kunisa vairs nenēsā dārgo saderināšanās gredzenu. Tā vietā viņa sev un vīram iegādājusies laulības gredzenus internetā. Sev aktrise izvēlējusies 1 mm platu platīna stīpiņu.
Slavenības
2016. gada 13. augusts, 12:04

Kāpēc Mila Kunisa nenēsā saderināšanās gredzenu?

Jauns.lv

2014. gada februārī aktieris Eštons Kačers (38) savai izredzētajai, aktrisei Milai Kunisai (32), pasniedza skaistu un dārgu saderināšanās gredzenu. Taču Mila to vairs nenēsā. Kāpēc? Kas noticis slavenā pāra dzīvē?

Satraukumam nav pamata, Milas Kunisas un Eštona Kačera privātajā dzīvē viss ir vislabākajā kārtībā. Jau tuvākajā laikā ģimenē gaidāms pieaugums. Gadu vecajai Vaiatai Izabellai būs brālītis vai māsiņa.

Kādā no intervijā Mila atklājusi, ka nenēsā prestižā zīmola „Tiffany & Co.” saderināšanās gredzenu, jo tas ir bezgala dārgs. „Mans saderināšanās gredzens ir noglabāts seifā un es sev saku: ‘Es nevaru to nēsāt, jo kāds man var nocirst roku tā dēļ,’” atjoko aktrise.

Saderināšanās gredzena vietā Mila sev un Eštonam par 90 ASV dolāriem nopirkusi laulības gredzenus interneta vietnē „Etsy”! Viņai ļoti patīk vīra pasniegtais „neticami skaistais saderināšanās gredzens”, taču ikdienai Mila vēlējusies kaut ko daudz „vienkāršāku”. „Es nolēmu, ka mūsu laulības gredzeni būs brīnišķīgi un skaisti, un vienkārši. Mēs tos pasūtījām [interneta vietnē] „Etsy”,” atklāj aktrise. „Manējais ir 1 mm biezs platīna gredzens, bet viņam 2 mm biezs dzeltenā zelta gredzens. Abus gatavojusi brīnišķīga maza veca lēdija.”

Interneta vietne „Esty” specializējas rokām darinātas „retro” un „vintage” produkcijas pārdošanā, kā arī tirgo unikālus rūpnīcu ražotus izstrādājumus.

Jūlijā viesojoties Konana O’Braiena sarunu šovā, Kunisa atzina, ka bieži iepērkas internetā un dēvē sevi par „profesionālu pircēju internetā”.

Lai gan Mila un Eštons pelna miljonus, daiļā brunete devusi priekšroku „Etsy”, jo šajā lapā platīna izstrādājumi iegādājami lētāk nekā citur. Mila esot meklējusi vissmalkāko, visplānāko platīna stīpiņu, taču tās visas bijušas tik dārgas. „Tā es apmeklēju „Etsy”, kur tā bija 90 dolāru un es sev pateicu „pērc to tūlīt”,” pastāstījusi Ukrainā dzimusī amerikāņu aktrise.

Mila un Eštons salaulājās aizvadītā gada jūlijā.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press