Skaistā Žizele nopērk dzīvokli mājā, kuru cels vēl nākamos 2 gadus. FOTO
Supermodelei Žizelei Bundhenai un viņas vīram Tomam Breidijam īpaši patīk, ka mājā būs ierīkota privāta auto iebrauktuve un viņi varēs palikt citu nemanīti. Par dzīvokli ēkā, kuras celtniecības darbi beigsies 2018. gadā, pāris jau samaksājis 20 miljonus dolāru.
Slavenības
2016. gada 14. augusts, 05:28

Skaistā Žizele nopērk dzīvokli mājā, kuru cels vēl nākamos 2 gadus. FOTO

Jauns.lv

Brazīliešu supermodele Žizele Bundhena (36) ar vīru, amerikāņu futbolistu Tomu Breidiju (39), nesen kā iegādājusies OTRU dzīvokli Ņujorkā.

Supermodelei Žizelei Bundhenai ar ģimeni jau pieder viens dzīvoklis Ņujorkā – 14 miljonu ASV dolārus vērti apartamenti smalkajā „One Madison” ēkā, kur viņai kaimiņos mitinās austrāliešu un amerikāņu biznesa magnāts Rūperts Mērdoks.

Nesen kā pāris iztērējis 20 miljonus ASV dolāru par otru dzīvokli Ņujorkā, prestižajā Tribekas rajonā. 465 kvadrātmetru plašais dzīvoklis atradīsies 14 stāvu mājas kādā no augšējiem stāviem. Tajā būs piecas guļamistabas un plaša terase. Pagaidām māja, kurā dzīvokli iegādājies slavenais pāris, vēl nav uzcelta. Paredzēts, ka celtniecības darbi tiks pabeigti vien 2018. gadā. Zināms, ka ēkā izbūvēs arī privātu auto iebrauktuvi zem jumta. Mājā būs iespējams nokļūt neizkāpjot no mašīnas. Tas, ka viņi varēs palikt nemanīti bijis viens no iemesliem, kāpēc Breidijs un Bundhena izvēlējušies pirkt dzīvokli šajā ēkā. Mājā būs arī 25 metru peldbaseins, skvoša laukums, sporta zāle, sauna un tvaika pirts.

Pāris, kas audzina trīs bērnus (viņu skaitā arī Toma dēlu no viņa iepriekšējām attiecībām ar aktrisi Bridžitu Moinahanu) plāno pārdot pašreizējo dzīvokli, tiklīdz jaunais būs pabeigts un tajā varēs ievākties.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press