Vai tiešām tieslietu ministrs Rasnačs Gruzijā apprecējies?
Ar šādu foto no Gruzijas savus sekotājus iepriecinājis tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs un viņa mīļotā sieviete Alda Ozola.
Slavenības
2016. gada 15. augusts, 16:59

Vai tiešām tieslietu ministrs Rasnačs Gruzijā apprecējies?

Jauns.lv

Viens no Nacionālās apvienības „vaļiem”, tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs, kurš ir ļoti kārs uz savas privātās dzīves ainiņu publiskošanu sociālajos tīklos, savus sekotājus iepriecinājis ar kādu jauku foto no Gruzijas.

Fotogrāfijā redzams ļoti svinīgi gaišā tērpā saposies Dzintars un viņa mīļotā sieviete, Vides aizsardzības un reģionālās attīstības ministrijas augsta ierēdne Alda Ozola. Dzintars rokās tur gaišu kastīti ar diviem gredzeniem, abiem mīlniekiem fonā redzami kalni. Fotogrāfijā, kuru Dzintars parakstījis: „Gruzija. Kazbegi, Gergeti.14.08.2016.,” abi ir ļoti smaidīgi.

Sociālajos tīklos kā no pārpilnības raga jau birst apsveikumi un lielākoties abi tiek sveikti ar laulāšanos. Citi izsaka versiju, ka tas varētu būt bildinājums, bet tad īsti nekļūst skaidrs, kamdēļ kastītē it divi gredzeni. Uz lielāko daļu komentāru, kuru skaits jau tuvojas simtam, Dzintars atbild ar vienu vārdu: „Paldies”. Pagaidām tieslietu ministrs Dzintars Rasnačs portālam Kasjauns.lv uz konkrētu jautājumu, vai var apsveikt ar laulībām, nav atbildējis.

 

Kasjauns.lv / Foto: Facebook.com