Modele sarīko nedēļu garas 19. dzimšanas dienas svinības nereāli dārgā villā. FOTO
Kailija Dženere sev un draugiem noīrējusi trīs villas ar 23 guļamistabām un personīgo sulaini. 19. dzimšanas dienu siltajās zemēs viņa atzīmējusi nedēļas garumā.
Slavenības
2016. gada 17. augusts, 11:08

Modele sarīko nedēļu garas 19. dzimšanas dienas svinības nereāli dārgā villā. FOTO

Jauns.lv

Kardašjanu klana jaunākā atvase Kailija Dženere 19. dzimšanas dienu atzīmējusi ar milzu vērienu. Viņa noīrējusi 50 miljonus vērtu villu Tērksas un Kaikosas salās un līksmojusi tur nedēļas garumā kopā ar draugiem.

Nesen atklātībā nonākušas greznās villas fotogrāfijas, kur nedēļu garajās dzimšanas dienas brīvdienās bija devusies realitātes šova zvaigzne Kailija Dženere, līdzi aicinot savu draugu reperi Tyga un vairākas draudzenes, kuru vidū bija arī modeles Bella Hadida un Heilija Boldvina.

Vērienīgajai atpūtai gaviļniece kopā ar māsu modeli Kendalu Dženeri noīrējusi 2.4 hektāru lielu īpašumu ar trim ēkām. Kopumā Kailijas un viņas draugu kompānijas rīcībā bija 23 (!) guļamistabas un personīgais sulainis.

Lielākajā no trim mājām, dēvētā par „Lidia House”, nedēļu mitinājusies Kendala. Tajā ir 10 guļamistabas un astoņas vannasistabas. Māja atrodas tieši pa vidu abām pārējām noīrētajām villām.

Pie katra no īpašumiem, kas atrodas okeāna krastā, iekārtots arī dārzs un katrai villai pieejami divi peldbaseini.

Lai Kailija un viņas draugi būtu paēduši, speciāli nolīgs personīgais šefpavārs un sulainis.

Gaviļniecei un viesiem šajā īpašumā bija pieejami tenisa korti, 93 kvadrātmetru liela sporta zāle, turku tvaika pirts, sauna, masāžas telpa, kā arī sērfošanas un snorkelēšanas aprīkojums.

Kailija apmetusies villā ar nosaukumu „Pearl East”, kas nodēvēta par intīmāko no visām trim. Visas villas iekārtotas gaišos toņos. Tajās ir baltas mēbeles, sienas un dekori. Izsmalcinātību telpām piešķir kristāla lustras.

Pērn Kailija no repera Tyga savā 18. dzimšanas dienā saņēma 320 000 ASV dolāru vērtu „Ferrari” automašīnu. Šā gada pavasarī pāris pašķīrās, bet nu ir atkal salabuši. Kailijas vērienīgās 19. dzimšanas dienas svinības sākās ar dāvanu no drauga. Šogad Tyga mīļotajai pasniedza „Mercedes Maybach” automašīnu...

10. augustā, kas ir Kailijas dzimšanas dienas īstais datums, draugi viņu pārsteidza Tērksas un Kaikosas salu pludmalē ar īpaši sarīkotu uguņošanu.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press