Jau šovakar sākas trakulīgais kāzu deju šovs "Pirmā deja". FOTO
Viens no šā vakara pāriem būs Viktorija un Didzis, kuri pārsteigs ar enerģisku un ugunīgu deju sambas ritmos. Žūrijā ir slaveni dejas lietpratēji – Daņiļēvičs, Subatnieks un Kemlere.
2016. gada 18. augusts, 11:59

Jau šovakar sākas trakulīgais kāzu deju šovs "Pirmā deja". FOTO

Jauns.lv

TV kanāls „STV Pirmā!” piedāvā jaunu šovu „Pirmā deja”, kur katrā raidījumā diviem pāriem būs iespēja iemācīties neaizmirstamu kāzu pirmo deju profesionālu pasniedzēju pavadībā. Turklāt deja jāapgūst desmit dienu laikā, un to vērtēs trīs žūrijas locekļi - Agris Daņiļēvičs, Lauris Subatnieks un Ieva Kelmere.

Šovā piedalās pāri ar minimālu dejošanas pieredzi. Tas būs īsts izaicinājums arī pasniedzējiem. Vai Viola Abramova, Liene Skulme, Deniss Tumakovs, Ieva Biteniece, Roberts Stripkāns, Marta Kalēja un citi spēs desmit dienu laikā nodot jaunajiem pāriem savas zināšanas? Ko darīt pasniedzējiem, ja kāds no preciniekiem nedejo pat ballītēs? Uzzināsiet, skatoties šovu „Pirmā deja”!

Bet jau šovakar skatītāji būs liecinieki divu pāru kāzu dejai. Pirmajā raidījumā sacentīsies Viktorija un Didzis, kuri jau piecus gadus ir sarakstījušies, taču šogad nolēmuši sarīkot kārtīgas kāzas saviem draugiem un radiem, kuri toreiz netika uzaicināti.

Viņiem pretī stāsies Laima un Mārtiņš, kuri brīvajā laikā aizrāvušies ar boulingu. Abi iepazinās pirms teju septiņiem gadiem un pirmo reizi tikās pie Laimas pulksteņa.

Uzvarētāji, ko noteiks žūrija, dosies neaizmirstamā kāzu ceļojumā.

Pirmo šova sēriju skaties jau šovakar, pulksten 21 TV kanālā „STV Pirmā!”.

 

Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes