Interneta hits: varen greizsirdīga čaļa īsziņa savai meitenei. FOTO
Normāls „kontrolfrīks”.
Trakā pasaule
2016. gada 18. augusts, 14:05

Interneta hits: varen greizsirdīga čaļa īsziņa savai meitenei. FOTO

Jauns.lv

Sociālajos tīklos uzmirdzējis kāda jauka privāta sarakste starp puisi un viņa mīļoto, kura drīzumā dosies prom no mājām, lai mācītos koledžā.

Atvadīšanās, lai uz laiku šķirtos, ir attiecību pārbaudījums katram pārim. Par sarakstē iesaistītajām personām informācijas nav, taču, domājams, īsziņas autors un adresāte dzīvo ASV.

Pavadot mīļoto uz skolu, šim jaunajam cilvēkam ir savi noteikumi. NOTEIKUMI, uzsvērsim... Puisis, visticamāk, savu meiteni labi pazīst, tāpēc visgalvenākais no noteikumiem ir – NEKĀDU PUIŠU, NEKĀDU DZERŠANU! Tas tiek atkārtots vairakkārt un ar lielajiem burtiem, tā teikt, lai skuķis redz.

Aptuvenā  tulkojumā no angļu uz latviešu valodu greizsirdīgā puiša sakāmais ir šāds:

„NEKĀDU PUIŠU. NEKĀDU DZERŠANU. NEKĀDU PUIŠU. NEKĀDU DZERŠANU. Lūdzu, esi gudra, labi? Nolādēts, lūdzu, esi gudra. Tas patiešām man nākas grūti, jo es vienmēr esmu bijis ārkārtīgi laba persona un pa ballītēm nestaigāju. Kad es tev rakstu, tev man ir jāatbild. Ballītes nav un nekad nevar būt svarīgākas par mani. Labāk apzinies, ko dari. Nedari neko tādu, kas varētu izjaukt mūsu attiecības. Es zinu, ka tu arī nedarīsi, bet nekad nenāk par ļaunu atgādināt. Ap 9:30 uzraksti man, kad būsi mājās. Izpriecājies! Es mīlu tevi, ķekariņ. Nesaprotu, kāpēc es vispār šo pieļauju, bet labi, dodies, brauc.  NEKĀDU PUIŠU. NEKĀDAS DZERŠANAS. Un es mīlu tevi. Un tu man šovakar piezvanīsi un visu izstāstīsi”.


Kasjauns.lv./Foto: Facebook