"Es nekad neapstāšos!" Divpadsmitgadīga medniece šokē ar savu attieksmi pret dzīvniekiem
„Tas ir tas, ko es daru, un par spīti cilvēku teiktajam, es nekad neapstāšos,” šādi divpadsmitgadīgā medniece reaģējusi uz kritiku, ko viņai internetā veltījuši dzīvnieku aizstāvji.
Trakā pasaule
2016. gada 19. augusts, 13:50

"Es nekad neapstāšos!" Divpadsmitgadīga medniece šokē ar savu attieksmi pret dzīvniekiem

Jauns.lv

Ar bērnam neraksturīgu attieksmi pret dzīvām radībām sabiedrību šokējusi kāda meitene no Jūtas štata (ASV) vārdā Arianna Gourdina. Iedvesmojoties no tēva, viņa jau 12 gadu vecumā dodas medībās un ar saviem eksotiskajiem guvumiem dalās sociālajos tīklos. Publicēto foto dēļ ģimene saņēmusi pat nāves draudus.

Vētru sociālajos tīklos sacēlušas meitenes publicētās fotogrāfijas no medību ceļojuma Dienvidāfrikas. Bildēs meitene redzama pozējam pie žirafes un zebras, kuru nomedījusi ar sava tēta palīdzību, ziņo „ABC News”.

„Vēlos, lai citi zinātu par maniem piedzīvojumiem”

Ceļojumā uz Āfrikas kontinentu Arianna ar savu tēvu, pieredzējušu mednieku, devās pagājušajā nedēļā. Pēc atgriešanās meitene savā feisbuka profilā publicēja bildes ar nošautajiem eksotiskajiem zvēriem, piebilstot: „Pavisam noteikti vienas no manām sapņu medībām.”

Dzīvnieku aizstāvji meiteni nodēvē par slimu

Šis bija viens no daudziem mednieku ģimenes ceļojumiem, taču dēļ internetā izliktajām bildēm izsauca pamatīgas dusmas sociālo tīklu lietotāju vidū. Zem vienas no bildēm salīdzinoši īsā laikā parādījās pat 73 000 komentāru, kuros meiteni sauca par „slimu” un „dzīvnieku nīdēju”. Tie, kuri atbalsta divpadsmitgadīgās meitenes hobiju tikmēr rakstījuši: „Nīdēji lai nīst! Turpini medīt, Arianna!”

Divpadsmit gadus vecās meitenes medību ceļojums

Ģimene saņem nāves draudus

Pēc kāda laika, apjaušot internetā notiekošo, meitene, apzinoties, ka ir aizskārusi lielu daļu sabiedrības, sociālajos tīklos publiski izteica atvainošanos par vienu no bildēm. Taču ekstrēmākie no komentētājiem ģimenei paspēja izteikt pat nāves draudus. Meitenes tēvs vēlāk skaidroja, ka ģimenei medīt žirafi piedāvājuši medību fermas pārstāvji – tā esot bijusi veca un patērējusi daudz jaunākiem dzīvniekiem domāto pārtiku. Nogalinātā dzīvnieka gaļa pēcāk esot ziedota vietējam ciematam, pabarojot 800 izsalkušos.

Par spīti asajai kritikai, ko jaunā meitene saņēma, viņa paziņojusi, ka turpinās doties medībās: „Es nekad nepametīšu medīšanu. Tas ir tas, ko es daru, un par spīti cilvēku teiktajam es nekad neapstāšos.”

Kasjauns.lv/Foto/Video: Facebook, Youtube