TV3 Jelgavā ar "Cabaret" izrādi nosvin savu pilngadību. FOTO
TV3 slavenāko raidījumu „Bez tabu” un „TV3 ziņas” veidotāji bija vieni no pirmajiem, kas lika paukšķēt šampaniešu korķiem un skanēt glāzēm ar dzirkstošo dzērienu.
Slavenības
2016. gada 20. augusts, 14:39

TV3 Jelgavā ar "Cabaret" izrādi nosvin savu pilngadību. FOTO

Jauns.lv

TV kanāla sejas Zemgales Olimpiskajā centrā bija teju vai pilnā sastāvā un gana grezni saposušās pilngadības svinībām. Svētki aizritēja dzerot šampanieti, niekojoties ar pīrādziņiem un vērojot „Cabaret” izrādi, kā arī pašu sarūpētos priekšnesumus.

Šovā piedalījās ne tikai „Cabaret” dīvas Elza Rozentāle un Aija Vītoliņa, dziedātājs Ralfs Eilands, bet arī Ģirts Ķesteris, Egils Melbārdis, Evelīna Strazdiņa, Ilze Jaunalksne, Jānis Krēvics, Arnis Krauze, Kristīne Anže, Evija Skulte un daudzi citi.

Balles apmeklētājiem kopā ar TV3 zvaigznēm bija iespēja izbaudīt neierobežotu brīvību un iejusties laikā, kad vilinošie astoņpadsmit gadi maina dzīvi. Mākslinieki pilngadības ballē ļāva ielūkoties līdz šim „tīnim” liegtajā pasaulē, kur valda bezrūpīga rotaļa, kur skaistas meitenes raida pavedinošus skatienus, kur tevi sāk uzskatīt par pieaugušu. Pasākuma košumu papildinās akrobāti un dejotāji, kā arī citi pārsteigumi.

 

Kasjauns.lv / Foto: Mārtiņš Ziders