Mets Deimons mēneša laikā uzaudzējis garus matus. Dīvaini FOTO
Vēl pirms mēneša, apmeklējot filmas pirmizrādes vakaru, aktieris Mets Deimons izskatījās kā parasti. Elegantā uzvalkā un ar iesirmiem, īsi apgrieztiem matiem. Taču nu viņš lepojas ar gariem kastaņbrūniem matiem, kas saņemti biezā „zirgastē”.
Slavenības
2016. gada 22. augusts, 08:51

Mets Deimons mēneša laikā uzaudzējis garus matus. Dīvaini FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktiera Meta Deimona fani jutās varen pārsteigti, redzot aktieri šo otrdien apmeklējam filmas pirmizrādes pasākumu Ķīnā. Viņš nu lepojas ar gariem matiem, kas bija saņemti iespaidīgā „zirgastē”. Pirms mēneša nekas par to vēl neliecināja....

Pirms mēneša – šā gada 18. jūlijā – aktieris Mets Deimons apmeklēja jaunākās „Džeisona Borna” filmas pirmizrādes vakaru Lasvegasā. Nebija nekā neparasta. Viņš bija ģērbies solīdā elegantā uzvalkā, un galvu rotāja ierastā frizūra – īsi apgriezti matiņi.

16. augustā Mets kopā ar kolēģiem viesojās Ķīnā un apmeklēja Džeisona Borna piektās filmas pirmizrādes pasākumu Pekinā. Redzot aktieri profilā vai no aizmugures, reti kurš fans atpazina Deimonu. Pēkšņi aktieris kļuvis par garu matu īpašnieku. Sociālajos tīklos izskan simtiem minējumi. No kurienes Mets pēkšņi ticis pie tik gariem matiem? Vai tie ir pieaudzētie? Vai viņš lieto kapsulas ātrākai matu augšanai? Kur palikušas viņa iesirmās matu šķipsnas? Vai gari mati ir filmas dēļ? Vai viņš nolēmis mainīt imidžu un šādi mati aktierim būs uz ilgu laiku?

Lai kā tur būtu, šķiet, Metam pašam jaunā frizūra tīri labi patīk. Pirmizrādes pasākuma laikā viņš pat iemanījās iepozēt selfijiem.

Filmas "The Great Wall" treileris - video: Kasjauns.lv / Foto: Vida Press