Maligins Dzelmei uzdāvina auto un sarīko bomžu ballīti. JUBILEJAS FOTO
Elīna Dzelme savā 30. jubilejas “bomžu ballītē” ar lielu prieku novērtē mīļotā dāvanu. Valērija Maligina (no labās) uzdāvinātajā padomju laiku apvidus automobilī ir pat bāriņš!
Slavenības
2016. gada 22. augusts, 16:25

Maligins Dzelmei uzdāvina auto un sarīko bomžu ballīti. JUBILEJAS FOTO

Kasjauns.lv

21. augusta vakarā savu 30 gadu jubileju vērienīgi atzīmēja aktrise un māksliniece Elīna Dzelme, kuras mīļotais vīrietis, miljonārs farmācijas uzņēmuma “Olainfarm” līdzīpašnieks Valērijs Maligins jubilārei uzdāvināja īpašas svinības – ballītes tematika bija “Bomzh Party”.

“Bomžu ballīte” notika Maligina Jūrmalas rezidencē, un svinībās Elīnu apsveica daudzi viņas draugi, tostarp arī bijušais vīrs - Dailes teātra galvenais režisors Dž.Dž. Džilindžers ar savu sesto sievu, kā arī aktrise Rēzija Kalniņa kopā ar vīru, diriģentu Aināru Rubiķi un citi. Vairums viesu bija ģērbušies atbilstoši ballītes tematikai, bet daži pat bija paņēmuši līdzi dažādus krāmus, vecas grāmatas un gleznas, ko pārdeva jautrajai kompānijai, lai nopelnītu naudu mājupceļam.

Viesi tika cienāti ar visdažādākajiem ēdieniem un dzērieniem, netrūka arī pašbrūvētās dziras un siļķe uzkodās, bet par mūziku parūpējās Andris Kivičs, grupa “DaGamba”, rokgrupa “Cement” un citi mākslinieki.

Jubilejas svinības ilga līdz pat rīta gaismai, neizpalika arī iespaidīga uguņošana, taču ballītes kulminācija bija Valērija Maligina dāvana jubilārei. Viņš mīļotajai uzdāvināja ne tikai pašas svinības, ko rīkoja pasākumu organizatore Alise Kolosova, bet arī īpašu automobili – padomju laiku apvidus auto, kas, kā uzsvēra miljonārs, ir tikpat vecs, cik pati Elīna.

Elīnas Dzelmes 30 gadu jubilejas vērienīgā ballīte "Bomzh Party"

2016. gada 21. augustā Elīnai Dzelmei palika 30 gadi, ko atrise sava mīļotā –miljonāra Valērija Maligina – īpašumā Jūrmalā nosvinēja ...

gallery icon
70

Kasjauns.lv/Foto: Agrita Grosbarte