Populārais šefpavārs Džeimijs Olivers kacina fanus par jaunākā bērna vārdu
Iespējams, ka šefpavāra Džeimija Olivera jaunākā atvase nosaukta vārdā Rivers Rokets. Šādu minējumu izteikuši fani pēc jauno vecāku dotajiem mājieniem „Instagram” blogā.
Slavenības
2016. gada 24. augusts, 11:56

Populārais šefpavārs Džeimijs Olivers kacina fanus par jaunākā bērna vārdu

Jauns.lv

Populārais britu šefpavārs un TV personība Džeimijs Olivers (41) saviem sociālo tīklu sekotājiem devis mājienu par to, kāds varētu būt viņa jaundzimušā dēliņa vārds.

Mājienu par to, kāds varētu būt jaundzimušā dēliņa vārds, britu šefpavārs Džeimijs Olivers un viņa sieva Džūlza ar „Instagram” palīdzību deva šajā pirmdienā. Daudzi ir pārliecināti, ka vārds slavenā pāra piektajai atvasei būs tikpat neparasts kā pārējiem četriem lielākajiem bērniem.

Džūlza sociālajos tīklos publiskojusi attēlu, kurā redzams bērnistabas dekors – krāsainiem burtiem tapis uzrakstiņš „Dream Big River”, ko varētu interpretēt kā „Sapņo lielus sapņus, River”.

Džūlza vēstījumu papildinājusi ar simboliņiem, vienam, no kuriem bija raķetes forma, otram – zilas sirsniņas. Daži fani izteikuši minējumu, ka dēliņa pilnais vārds varētu būt Rivers Rokets (Upe Raķete).

41 gadu vecais šefpavārs un viņa sieva par bērna vārdu fanus tur neziņā kopš mazuļa nākšanas pasaulē šā gada 8. augustā. Nebūtu pārsteigums, ja vārds patiešām izrādītos Rivers Rokets. Kā nekā visiem viņu bērniem ir ārkārtīgi neparasti vārdi.

 

Ģimenē aug vēl trīs meitas un viens dēls – Popija Hanija Rouzija (14), Deizija Bū Pamela (12), Petala Blosoma Reinbova (6) un Badijs Bērs Moriss (5).

Ģimene agrāk izpelnījusies sabiedrības neizpratni attiecībā par savu bērnu vārdu izvēli. Atbildot uz jautājumu, kāpēc jaunākajai meitai devuši vārdu, kas tulkojams kā Varavīksnes Plaukstošā Ziedlapiņa, Džūlza atjokojusi: „Es nezinu, kur radās šis vārds, visdrīzāk no multiplikācijas filmas „Mans mazais ponijs”. Es gribēju viņu nosaukt tikai par Reinbovu (Varavīksni), bet Džeimijs teica, lai apvaldu savu degsmi. Ar dēla vārda (Badijs Bērs – tulkojumā Draugs Lācis) izvēli bija daudz sarežģītāk, mums agrāk nebija nācies izvēlēties vārdu puisēnam. Es nevaru ciest, ka cilvēki man klāsta, ko gan viņi domājot par mūsu bērnu vārdiem. Lai kā mēs viņus sauktu, tas ir un paliek mūsu lēmums!”

   

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press

Tēmas