Lielo izmēru modele mīl savu ķermeni arī pēc dzemdībām. Ģimenes FOTO
Lielo izmēru modele Tesa Halideja ar jaundzimušo dēliņu Boviju un līgavaini Niku. Pāris jau šoruden plāno svinēt kāzas.
Slavenības
2016. gada 26. augusts, 12:08

Lielo izmēru modele mīl savu ķermeni arī pēc dzemdībām. Ģimenes FOTO

Jauns.lv

Lielo izmēru modele Tesa Holideja (31) šovasar laidusi pasaulē dēliņu Boviju Džūniperu. 155 kilogramu smagā modele vienmēr mīlējusi savu augumu un mīl to arī pēc dzemdībām, kad tas kļuvis vēl jo apaļīgāks.

Tesa Holideja tagad ir divu bērnu mamma. Viņai ir arī 10 gadus vecs dēls Railijs, kurš pasaulē nācis modeles iepriekšējās attiecībās. Jūnijā dzimušais dēliņš ir Tesas un viņas tagadējā līgavaiņa austrāliešu uzņēmēja, fotogrāfa un mākslinieka Nika Holideja pirmais kopīgais bērns.

Tesa un Niks saderinājās 2014. gadā un modele darba gaitām pieņēmusi viņa uzvārdu. Iepriekš viņa bija pazīstama kā Tesa Manstera. Jau pavisam drīz – rudenī – pāris plāno svinēt kāzas.

Tie, kas uzskata, ka apaļīgā Tesa nevingro, maldās. Lielo izmēru modele četras reizes nedēļā nodarbojas ar sportu personīgā trenera vadībā. Viņa arī iemīļojusi garas pastaigas un peldēšanu. Pērnā gada decembrī intervijā žurnālam „People” Tesa izteicās, ka diētas gan viņa neievēro, jo netic to iedarbīgumam.

Par sava ķermeņa skaistāko vietu viņa uzskata sēžamvietu. Reiz, kad Tesai intervijā to jautāja, viņa atbildēja: „Es patiešām mīlu savu dibenu. Tas ir sasodīti lielisks, ja gribat to zināt!”

Mēnesi pirms dēliņa nākšanas pasaulē Tesa „uzspirdzināja internetu”, publiskojot „selfiju”, kurā kaila pozē spoguļa priekšā. Tā bija modeles atbilde daudzajiem nelabvēļiem, kas pie viņas fotogrāfijām komentāros mēdza rakstīt – „ja viņa kādreiz arī paliks stāvoklī, to pat nevarēs redzēt”. Šīs ļaunās valodas modele viegli atspēkoja. Viņas grūtniecība bija vairāk nekā redzama. „Es turpināšu dzīvot bez jebkādas atvainošanās vai lišķīgas pieglaimošanās,” apsolīja Tesa, rakstot komentāru pie sava „kailā selfija”. „Turpināšu zelt savā ķermenī, smejoties par to cilvēku kultūras trūkumu, kuri man uzbrūk.”

Vārdi par „zelšanu” nav tāli no patiesības. Pēdējā laikā šī lielo izmēru modele kļuvusi aizvien pieprasītāka. Tesu bieži aicina piedalīties dažādu slavenu zīmolu reklāmas kampaņās.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press