"VEF Rīga" basketbolisti uzspēlē "kariņu". Kurš tika pie Rembo titula? FOTO
Pēc spēles vefieši, tostarp arī komandas jaunieguvums Armands Šķēle pauda gandarījumu par iespēju piedalīties šādā aizraujošā spēlē, kas turklāt bija arī kā neliels fiziskais treniņš.
Slavenības
2016. gada 26. augusts, 12:42

"VEF Rīga" basketbolisti uzspēlē "kariņu". Kurš tika pie Rembo titula? FOTO

Jauns.lv

Vienā no saulainajām augusta dienām “VEF Rīga” basketbolisti devās uz Andrejsalas Peintbola parku, kur notika komandas saliedēšanas pasākums, izspēlējot lāzertaga spēli.

Līdzīgi kā basketbolā, arī lāzertagā būtiska ir taktika un komandas darbs. Spēles uzdevums bija ar spēļu ieroču palīdzību neitralizēt pretinieku komandas dalībniekus, kā arī izpildīt dažādus uzdevumus, piemēram, nosargāt savu zonu un ieņemt pretinieka vietu.

VEF vienība uz šo lāzertaga spēli tika sadalīta divās komandās, kuras varēja atšķirt pēc lakatiņu krasām. Attiecīgi tika izveidota sarkanā un zilā komanda. Noslēdzoties dažādām misijām, kopvērtējumā pārāka izrādījās sarkanā komanda. Par labāko lāzertaga spēlētāju kļuva vefiņa amerikānis Kristofers Ričards, kurš nopelnīja vairākus titulus, pateicoties augstvērtīgajiem spēles rādītājiem. Kriss norādīja, ka palīdzējusi videospēļu pieredze - viņš ir populārās "Call of Duty" spēles cienītājs. Vēl tika sadalīti arī citi tituli, to starpā Rembo statuss, kas pienākas visvairāk virtuālo ložu iztērējušajam spēlētājam. Šo titulu nopelnīja Arnolds Helmanis.

 

Kasjauns.lv/Foto: Mikus Kļaviņš