Adama Sendlera meitas beidzot izaugušas no ratiņiem. FOTO
Aktieris Adams Sandlers ar desmit gadus veco meitu Seidiju un astoņu gadus veco Saniju.
Slavenības
2016. gada 27. augusts, 07:30

Adama Sendlera meitas beidzot izaugušas no ratiņiem. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Adams Sendlers un viņa sieva aktrise Žaklīna „Džekija” Titone ir divu meitu vecāki. Seidijai ir 10 gadu, bet Sanijai – 8. Nesen ģimene devusies atpūsties uz Malibu.

Pirms diviem gadiem, kad Seidijai bija astoņi gadi, bet jaunākajai māsai Sanijai – seši, daudzos raisīja izbrīnu, ka Adams Sendlers savas skolas vecuma jaunkundzes aizvien stumj bērnu ratiņos.

Paparaci tolaik manījuši aktieri un viņa ģimeni Toronto ielās Kanādā. Lai gan meitas jau krietni bija izaugušas no ratiņu vecuma, Adamam šis bija ērts veids kā noturēt abas meitenes kopā. Aktieris izskatījās atpūties un laimīgs, stumjot ratos savas mazās dāmas un ik pa brīdim pozējot fotogrāfijām kopā ar garāmgājējiem-faniem un sniedzot viņiem autogrāfus.

Intervijā ar „Huffington Post” Sendlers pastāstījis, kā tēva loma pilnībā izmainījusi viņa dzīvi. „Es visu laiku satraucos,” viņš atzinis. „Es tagad dzīvē esmu iemācījies: ja tavs bērns ir noskumis, arī tu esi izsists no līdzsvara līdz brīdim, kamēr bērns vairs nav bēdīgs. Tu nepārtraukti nervozē, jo vēlies, lai tavi bērni būtu laimīgi. Tagad es saprotu, kāpēc draugi vienmēr teica: ‘Esi jauks un vesels. Pārliecinies, lai visiem ģimenē ir labi. Tas ir vissvarīgākais.’ Tas patiešām ir vissvarīgākais, lai ģimenē viss būtu labi.”

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press