Hokejista Kārļa Skrastiņa tuvinieki jau ceturto gadu tiesājas
Kārļa Skrastiņa ģimene – sieva Zane un brālis Atis, kurš pārstāv Kārļa mammu Ievu, - jau ceturto gadu tiesājas par apdrošināšanas kompensāciju.
Slavenības
2016. gada 30. augusts, 06:40

Hokejista Kārļa Skrastiņa tuvinieki jau ceturto gadu tiesājas

Jauns.lv

7. septembrī apritēs pieci gadi, kopš traģiskajā aviokatastrofā dzīvību zaudēja izcilais latviešu hokejists Kārlis Skrastiņš. Izrādās, ka tuvinieki aizvien nav salabuši un turpina tiesāties par apdrošināšanas kompensāciju.

Kārļa Skrastiņa traģiskā bojāeja radīja pamatīgus asumus hokejista atraitnes Zanes Skrastiņas un mātes Ievas Skrastiņas attiecībās. Abas sievietes jau vairākus gadus nekontaktējas un savu taisnību par to, cik kurai naudas pienākas, cenšas pierādīt tiesas ceļā.

Nepilnu četru gadu laikā piecās tiesas sēdēs atbildi joprojām nav izdevies rast. Rudenī gaidāma jau sestā sēde, kurā droši vien turpināsies iepriekšējo tiesu scenārijs – kārtējo reizi Zanes Skrastiņas juridiskais pārstāvis apstrīdēs Ievas Skrastiņas tiesības uz apdrošināšanas kompensāciju mammai sakarā ar dēla nāvi, savukārt Kārļa mātes jurists uzstās – sirmā kundze pelnījusi kaut simbolisku daļu no apdrošinātāju piešķirtās kompensācijas.

Plašs materiāls par attiecībām Skrastiņu ģimenē un strīdus patiesajiem iemesliem lasāms jaunākajā žurnāla „Kas Jauns” numurā.

 

Kasjauns.lv / Foto: no izdevniecības „Rīgas Viļņi” arhīva