"Aarzemnieki" radījuši dziesmu par latviešu kāzām. VIDEO
Grupas līderis Jorans Šteinhauers aizvien muzicē un apgūst latviešu valodu.
Slavenības
2016. gada 30. augusts, 20:02

"Aarzemnieki" radījuši dziesmu par latviešu kāzām. VIDEO

Jauns.lv

Daudzi pāri izvēlas precēties tieši vasarā, un, iemūžinot šos skaistos notikumus „STV Pirmā!” piedāvā pašmāju šovu „Pirmā deja”. Par godu tam savulaik Eirovīzijā pabijusī grupa “Aarzemnieki”, radījuši dziesmu par latviešu kāzām – „Viktorija”.

„Latviešu kāzas ir vienkāršas un vienlaikus ārkārtīgi kaislīgas, kas man kā ārzemniekam īpaši patīk. Tomēr nereti rodas iespaids, ka kāzu procesija dažiem ir svarīgāka par laulību,” norāda grupas „Aarzemnieki” līderis Jorans Šteinhauers. „Esmu pamanījis, ka cilvēki mēdz precēties, jo gluži vienkārši ir sasniegts attiecīgais vecums, statuss, reizēm jūtams arī sabiedrības un ģimenes spiediens – pat nebūdami līdz galam pārliecināti, vai laulības ostā iestūrējam ar savu „īsto un vienīgo” cilvēku. Latvijā daudzas lietas notiek krietni ātrāk nekā citur pasaulē – jūs daudz jaunākā vecumā nonākat atbildīgos amatos un arī precaties, kamēr ogles vēl karstas. Tādēļ mēs esam radījuši īpašu dziesmu par mīlestību, kas, iespējams, turpmāk būs visu kāzu sastāvdaļa. Dziesma iekļauta arī “STV Pirmā!” jaunajā šovā.”

Grupa „Aarzemnieki” jaunajā sastāvā kopā ar Joranu muzicē bundzinieks Marcelo no Argentīnas, Matejs no Anglijas un Mārtiņš no Kurzemes. Ziemas saulgriežu laikā gaidāms pirmais grupas albums.

Grupas „Aarzemnieki” jaunā dziesma „Viktorija” Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes