"Tas ir pretīgi..." cilvēkus visā pasaulē satrauc kāda īpašnieka atzīšanās par "Airbnb" dzīvokli
Cilvēkus satraucis fakts, ka, iespējams, viņu privātā dzīves ainiņas tikušas iemūžinātas un pat izplatītas tālāk.
Trakā pasaule
2016. gada 4. septembris, 22:11

"Tas ir pretīgi..." cilvēkus visā pasaulē satrauc kāda īpašnieka atzīšanās par "Airbnb" dzīvokli

Jauns.lv

Sociālos tīklu lietotājus visā pasaulē pamatīgi satracināja kāda anonīma atzīšanās - cilvēks, kurš apgalvo, ka ir īstermiņa mājokļu īres servisa "Airbnb" dalībnieks, pastāstījis, ka dzīvoklī novietoja slepeno kameru, lai fiksētu pikantas savu viesu izdarības guļamistabā. 

Ārvalstu mediji vēstī, ka vīrietis savu atzīšanos publicējis grupā "PostSecret", kur pastāstījis, ka ar noslēptas kameras palīdzību filmējis savu viesu seksa ainas un vēlāk tās apmainījis pret citu dzīvokļu īpašnieku līdzīgā veidā iegūtajām filmiņām. 

Lai arī nav droša veida, kā pārbaudīt šos apgalvojumus, atzīšanās pamatīgi satracināja sociālo tīklu lietotājus, kas dalījās ar šo ziņu "Facebook".

Cilvēki rakstījuši, ka tad, ja tā ir patiesība, "tas ir pretīgi" gan pret viesiem, gan pret citiem mājokļu izīrētājiem, kuri dara savu darbu godprātīgi. 

Daži cilvēki gan nenoticējuši anonīmajam stāstiņam, paužot aizdomas, ka tas ir tikai mēģinājums graut kompānijas reputāciju un popularitāti ceļotāju vidū. 

Jānorāda, ka šis gan nav pirmais gadījums, kad "Airbnb" nonāk šāda veida skandālā - pavisam nesen publiski izskanēja ziņas, ka kādi viesi izmantojuši īstermiņa īres mājokli, lai tur uzņemtu pornofilmu. 

"Airbnb" guvis strauju popularitāti visā pasaulē un šobrīd tā aktīvajā piedāvājumā ir 1,5 īrei pieejamo naktsmāju. Ar šīs platformas starpniecību cilvēki var noīrēt mitekļus no privātpersonām visā pasaulē.   

Kasjauns.lv/Foto: Reuters/LETA/Scanpix, Shutterstock