"Netīro deju" finālā uzvarētāja izvēlas puisi, nevis naudu! FOTO
Šovs „Netīrās dejas” nu ir galā, un par uzvarētājiem kļuva pieredzes bagātie dejotāji Kate un Ainārs. Vai viņu attiecības turpināsies arī pēc šova, rādīs laiks!
2016. gada 7. septembris, 22:02

"Netīro deju" finālā uzvarētāja izvēlas puisi, nevis naudu! FOTO

Jauns.lv

Uz izšķirošo TV šova „Netīrās dejas” fināla sēriju romantiskajā Jaunmoku pilī ieradās ne tikai trīs profesionālie dejotāji un siržu lauzēji – Kims, Roberts un Ainārs - ar savām šovā izvēlētajām sirdsdāmām, bet arī meitenes, kurām šis gods gājis secen.

Ja šova laikā puišiem bija tiesības pašiem izvēlēties daiļavas, kuras dalību šovā turpina, un, kuras dodas mājās, tad finālā tiesneši un lēmēji bija žūrija. Katrs no pāriem – Ketija un Roberts, Anda un Kims, Kate un Ainārs - centās parādīt, ka saskaņa viņiem valda ne tikai dejā, bet arī personīgajās attiecībās. Tomēr žūrija izsecināja, ka uzvaru pelnījis Ainārs ar deju partneri Kati, tāpēc gala vārds – ņemt naudu vai mīlestību - bija jāsaka viņai.

„Bez naudas neko nevaram, nevaram izbaudīt dzīvi... Tu (saka Aināram) man devi tik daudz emociju, prieka... Uz deju grīdas mums gāja fantastiski, domāju, ka arī ārpus tās mums viss var turpināties. Naudai šeit nav nekāda vērtība!” finālā paziņoja uzvarētāja Kate, noraidot žūrijas komisijas locekļa Laura Reinika piedāvātos 5000 eiro un izdarot izvēli par labu enerģiskajam dejotājam Aināram.

Tomēr pāris bez naudas balvas nepaliks, nu galveno balvu – 5000 eiro – viņi varēs tērēt kopā!


Kasjauns.lv/ Foto: publicitātes

Tēmas