50 gadus vecā Hale Berija pozē bikini. FOTO
Hale Berija ir lieliskā formā!
Slavenības
2016. gada 8. septembris, 14:20

50 gadus vecā Hale Berija pozē bikini. FOTO

Jauns.lv

Aktrise, kas iejutusies Bonda meitenes tēlā un nospēlējusi Kaķsievieti, „Oskara” balvas laureāte Hale Berija parādījusi, ka gadiem nav varas pār viņu un viņas augumu. Arī 50 gadu vecumā aktrise izskatās satriecoši labi, tērpusies bikini!

Aktrise Hale Berija ir divu bērnu mamma. Septiņus gadus vecā meita Nāla nāca pasaulē viņas attiecībās ar kanādiešu modeli Gabrielu Obriju (40), savukārt divus gadus vecais dēls Maceo piedzima viņas laulībā ar franču aktieri Olivjē Martinesu (50). Nesen Hale sociālajos tīklos publiskojusi attēlu, kas uzņemts pludmalē. Tajā viņa iepozē melnā oriģināla dizaina bikini. „Vasaras pēdējā fotosesija,” bildes komentārā ierakstījusi nevainojami skaistās figūras īpašniece, kuru varētu apskaust daudzas uz pusi jaunākas sievietes.

Šā gada 14. augustā atzīmēja savu 50. dzimšanas dienu, taču šī ciparu maiņa nav aktrisi iebiedējusi. „Cilvēki man teica; ‘Ak, Dievs, tev taču paliek 50! Kā tu jūties?’ Ko es varu teikt? Es jūtos lieliski! Es nekad neesmu asociējusi sevi ar savu vecumu. Un es nekad neesmu jutusies labāk.”

     

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press