Leonarda Koena bijusī mīļākā atzīta par vainīgu mūziķa aizskaršanā
Slavenības
2012. gada 14. aprīlis, 17:01

Leonarda Koena bijusī mīļākā atzīta par vainīgu mūziķa aizskaršanā

Jauns.lv

Nedēļu ilgas tiesas prāvās rezultātā dziedātāja Leonarda Koena bijusī menedžere, kura 17 gadu garumā uzturēja arī intīmas attiecības ar mūziķi, atzīta par vainīgu Koena aizskaršanā.

Tiesas zālē tika nolasīti vairāki simti Kellijas Linčas sūtītu rupju ziņojumu. Viņa notiesāta arī par tuvošanās aizliegumu pārkāpšanu, ziņo laikraksts "Los Angeles Times".

"Leonardu Normenu Koenu vajadzētu nošaut," teikts vienā no sievietes sūtītajiem e-pasta ziņojumiem, ko dziedātājs pēc tiesneša lūguma nolasīja tiesas zālē.

Linča, kura ar Koenu 17 gadu garumā uzturēja profesionālas un dažkārt arī intīmas attiecības, īsziņās un e-pasta vēstulēs dziedātāju dēvēja par zagli un narkomānu, pārmeta viņam alkatību, kā arī ņirgājās par viņa seksuālo sniegumu.

Spriedums tiks pasludināts nākamnedēļ, norādīja "Los Angeles Times".

Linča šobrīd atrodas apcietinājumā, un viņas drošības nauda noteikta 25 tūkstošu dolāru (13,4 tūkstošu latu) apjomā. Sievietes advokāts Maikls Kellijs pagājušonedēļ sacīja, ka lietas iemesls "lielā mērā ir attiecības un tas, kā tās bieži kļūst nepatīkamas", vēsta "LA Times".

Kā ziņots, 2004.gadā hitu "Suzanne" un "Hallelujah" autors atlaida Linču un apsūdzēja viņu aptuveni piecu miljonu dolāru (2,67 miljonu latu) zādzībā laikā, ko viņš pavadīja klosterī netālu no Losandželosas.

2005.gadā dziedātājs bijušo mīļāko iesūdzēja tiesā, un tā lēma, ka Linčai jāatmaksā viņam 9,5 miljoni dolāru (5,07 miljoni latu).

Leonards Koens izpildot savu hitu "Hallelujah"

LETA/Foto: AFP/LETA