Edijs Mērfijs aiziet uz pirmizrādi ar 7 saviem bērniem. FOTO
Aktieris ar kuplo ģimeni. No kreisās: Mailzs (23), Zola (16), Bria (26), Šeina (21), Bella (14), draudzene Peidža Bučere, Edijs Mērfijs, Kristians (25) un Ēriks (26).
Slavenības
2016. gada 11. septembris, 09:33

Edijs Mērfijs aiziet uz pirmizrādi ar 7 saviem bērniem. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Edijs Mērfijs (55) savas jaunākās filmas „Mr. Church” pirmizrādes vakaru apmeklēja kopā ar septiņiem no saviem deviņiem bērniem.

Aktieris Edijs Mērfijs uz filmas „Mr. Church” pirmizrādes vakaru uzaicinājis septiņus no saviem bērniem, lai kopā ar lielo ģimeni atzīmētu atgriešanos kino apritē pēc četru gadu ilga pārtraukuma. Komiķis uz sarkanā paklāja pozēja kopā ar savu draudzeni Peidžu Bučeri (37) un bērniem Mailzu (23), Zolu (16), Bria (26), Šeinu (21), Bellu (14), Kristianu (25) un Ēriku (26).

Aktierim kopumā ir deviņi bērni no piecām dažādām sievietēm. Pirmizrādes pasākumu neapmeklēja vien Mērfija un Peidžas Bučeres meita Izija, kura pasaulē nāca šā gada 3. maijā un ir pāra pirmais kopīgais bērns.

Pirmizrādes vakarā kopā ar tēvu nebija arī bijušās „Spice Girls” dziedātājas Melānijas Braunas meita Endžela Airisa, kuru paternitātes testa rezultātā pirms deviņiem gadiem aktieris bija spiests atzīt par savu.

Ar austrāliešu modeli Peidžu Bučeri aktieris ir kopā piecus gadus. Mērfijam ir dēls Ēriks no Poletes Maknīlijas, dēls Kristians no Tamāras Hudas, dēls Mailzs Mičels, meitas Bria, Šeina Odra, Zola Aivija un Bella Zāra no bijušās sievas Nikolas Mičelas.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press