Reperis Tyga veikalā noskata sev jaunas rotas. FOTO
Reperis Tyga ir 2 miljonus dolāru vērta kapitāla īpašnieks. Nesen mūziķis ar pavadošo svītu devies uz juvelierizstrādājumu veikalu Ņujorkā, kur izskatījis sev jaunu ķēdīti.
Slavenības
2016. gada 13. septembris, 05:09

Reperis Tyga veikalā noskata sev jaunas rotas. FOTO

Jauns.lv

26 gadus vecais reperis Tyga ir ļoti turīgs jauns vīrietis. Divus gadus pēc kārtas viņš savai draudzenei dzimšanas dienā dāvinājis dārgas automašīnas. Nesen mūziķis manīts juvelierizstrādājumu veikalā izvēlamies dārglietas pats sev!

Lai gan reperim Tyga ir tikai 26 gadu, viņš jau ir divus miljonus ASV dolāru liela kapitāla īpašnieks. Reperis pasaulē nāca kā Maikls Rejs Stīvensons. Viņa dzīslās rit vjetnamiešu un jamaikiešu asinis.

2012. gadā mūziķis kļuva par tēvu savam un striptīza dejotājas Blac Chyna dēliņam, kuram deva vārdu Kings Kairo Stīvensons. 2014. gadā pāra kopīgie ceļi šķīrās. Blac Chyna šobrīd vieno romantiskas jūtas ar Kardašjanu klana pārstāvi Robertu Kardašjanu. Viņa ir abu kopīgā bērna gaidībās. Savukārt reperi Tyga vieno romantiskas jūtas ar Kardašjanu klana jaunāko atvasi Kailju Dženeri.

Pērn Kailija no repera Tyga savā 18. dzimšanas dienā saņēma 320 000 ASV dolāru vērtu „Ferrari” automašīnu. Šā gada pavasarī pāris pašķīrās, bet drīz vien atkal salaba. Šogad, savā 19 dzimšanas dienā Kailija no drauga saņēma „Mercedes Maybach” automašīnu.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press