Romantiskais pārītis Džidži Hadida un Zeins Maliks iet pa dzīvi roku rokā. FOTO
Modele Džidži Hadida un puišu grupas „One Direction” bijušais dalībnieks Zeins Maliks sāka satikties 2015. gada novembrī. Drīz pāris atzīmēs pirmo kopābūšanas gadadienu.
Slavenības
2016. gada 14. septembris, 05:25

Romantiskais pārītis Džidži Hadida un Zeins Maliks iet pa dzīvi roku rokā. FOTO

Jauns.lv

Modele Džidži Hadida (21) un bijušās puišu grupas „One Direction” dziedātājs Zeins Maliks (23) pēc dažiem mēnešiem atzīmēs pirmo kopābūšanas gadadienu. Nesen pārītis manīts Ņujorkā, ejam roku rokā.

Modelei Džidži Hadidai pielūdzēju nekad nav trūcis. No 2013. gada līdz 2015. gada maijam simpātiskā amerikāņu modele bija kopā ar dziedātāju Kodiju Simpsonu. Pēc tam īsu laiku Hadidu vienoja romantiskas jūtas ar citu dziedātāju. 2015. gada oktobrī viņa nofotografēta kopā, ejot uz randiņiem ar „Jonas Brothers” mūziķi Džo Džonasu. Taču jau pēc mēneša – 2015. gada novembrī – modele sāka satikties ar bijušo grupas „One Direction” dziedātāju Zeinu Maliku. To, ka viņi ir pāris, abi vēlāka apstiprinājuši arī publiski.

Šā gada vasarā Džidži un Zeins uzsākuši kopdzīvi. Hadida pārcēlusies pie drauga uz viņa māju Losandželosā, jo nespēj būt šķirta no Zeina „ilgāk par desmit dienām”. Maliks arī draudzenei atļāvis pārveidot mājas interjeru pēc saviem ieskatiem.

Nesen pārītis manīts Ņujorkas ielās, ejam roku rokā. Jau pēc pāris mēnešiem abi varēs svinēt pirmā gada kopābūšanas svētkus.

   

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press