Mikijam Rurkam stilīgas austiņas. FOTO
Iznākot no iecienītās kafejnīcas „Cafe Roma” Losandželosā, aktieris Mikijs Rurks bija uzlicis lielas baltas austiņas.
Slavenības
2016. gada 15. septembris, 12:11

Mikijam Rurkam stilīgas austiņas. FOTO

Jauns.lv

Holivudas aktieris Mikijs Rurks (63) kļuvis par melomānu. Viņš atpazīts Losandželosas ielās ar lielām baltām populārā zīmola "Beats by Dre" austiņām uz ausīm! Agrāk aktieris, kuram pasaules slavu atnesa loma filmā „9½ nedēļas”, ar šādu aksesuāru ielās nebija redzēts.

Aktieris Mikijs Rurks bieži iecienījis malkot kafiju Losandželosā esošajā kafejnīcā „Cafe Roma”. Nereti aktieris tur dodas kopā ar savu klēpja sunīti. Taču ne šoreiz. Pēc kārtējās kafijas baudīšanas Rurks uzlika tumšās brilles un stilīgas baltas austiņas, un devās prom savās ikdienas gaitās. Paspēris dažus soļus, aktieris iesēdās sudrabotajā automašīnā, kas viņu jau gaidīja.

Nu jau pagājuši vairāki gadi kopš aktieris šķīries no pieaudzētajiem matiem. Pērn Rurka labākais draugs, slavenību frizieris Džuzepe Franko, aktiera sirmās matu cirtas krāsoja blondā tonī. Rurks piedevām bija uzaudzējis nelielu bārdiņu un izskatījās labāk nekā iepriekšējos gados.

Mikijs Rurks ļāvies vairākām plastiskajām operācijām un ne reizi vien publiski atzinis, kā tā bijusi kļūda, jo viņam gadījies nonākt „nepareizā ķirurga rokās”, kurš aktiera ārieni nevis uzlabojis, bet izkropļojis.

Rurks intervijās savulaik izteicies, ka viņu skumdina atmiņas par agrāko skaistumu. „Mani grauž doma, ka esmu zaudējis savu ārieni,” teic Rurks. „Man ir ļoti bēdīgi, kad redzu sevi vecajās filmās. Es biju daudz pievilcīgāks, un tas ir šausmīgi. Ir briesmīgi noskatīties kā izskaties aizvien sliktāk.”

 

1991. gadā viņš pameta karjeru Holivudā un pievērsās profesionālai boksera karjerai. Rurks gan apgalvo, ka lielākā daļa sejas operāciju veiktas, lai likvidētu sportā gūto traumu sekas. „Man bija divas reizes lauzts deguns. Tas ir operēts piecas reizes, un vienu reizi arī satriektais vaiga kauls,” norāda aktieris. „Vajadzēja pat ņemt skrimsli no manas auss, lai atjaunotu degunu. Pēc tam bija nepieciešamas vēl dažas operācijas, lai izņemtu skrimsli, jo rēta slikti dzija. Šīs bija vienas no sāpīgākajām operācijām, taču hemoroīdi ir vēl briesmīgāki.”

Neiroloģisku problēmu dēļ Rurks no profesionālā sporta aizgāja un atkal atgriezās kino.

Lai gan Rurks žēlojās, ka savulaik nonācis pie „nepareizā plastiskā ķirurga”, viņš aizvien turpināja ar ķirurģisku manipulāciju palīdzību koriģēt savu izskatu un vērst par labu iepriekšējā ķirurga kļūdas.

 

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press