Mērija Keita Olsena satiekas ar divreiz vecāku vīrieti: bijušā Francijas prezidenta pusbrāli
Aktrise un modes dizainere Mērija Keita Olsena jau mēnesi tiekas ar bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē Sarkozī. Viņš ir 17 gadus vecāks par Mēriju Keitu.
Slavenības
2012. gada 3. jūnijs, 07:12

Mērija Keita Olsena satiekas ar divreiz vecāku vīrieti: bijušā Francijas prezidenta pusbrāli

Jauns.lv

Pasauli pāršalkusi vēsts, ka aktrise Mērija Keita Olsena (25) satiekas ar bijušā Francijas prezidenta Nikolā Sarkozī pusbrāli Olivjē Sarkozī. Viņš ir 17 gadus vecāks par populāro aktrisi!

Zinātāji teic, ka 25 gadus veco aktrisi un modes dizaineri Mēriju Keitu Olsenu un 42 gadus veco uzņēmēju Olivjē Sarkozī jau mēnesi vienojot romantiskas jūtas.

Pārītis esot „neprātīgi iemīlējies” un aizvadīto nedēļas nogali pavadījuši kopā, – vēsta laikraksts „New York Post”.

Olivjē Sarkozī ir Vašingtonā esošā investīciju fonda „Carlyle Group” vadošais direktors. Viņš agrāk bijis precējies un ir divu bērnu tēvs. Pēc šķiršanās no sievas Šarlotes uzņēmējs gadu satikās ar aktrisi Stellu Šnābelu, no kuras izšķīrās šā gada martā.

Mērija Keita popularitāti iemantoja deviņu mēnešu vecumā, kad abas ar dvīņumāsu Ešliju sāka filmēties seriālā „Pilna māja” („Full House”).

Mērijas Keitas pēdējās nopietnākās attiecības bija ar Ņujorkas mākslinieku Neitu Loumenu. Pāris bija kopā divus gadus un izšķīrās 2010. gadā.

2005. gadā Mērija Keita Olsena satikās ar grieķu kuģniecības magnāta dēlu Stavrosu Niarhosu, tam sekoja attiecības ar apavu dizaineri Setu Kempbelu un 2008. gadā pāragri mirušo aktieri Hītu Ledžeru.

Mērija Keita un Ešlija Olsenas nesen ierindojušās top’30 vadošo modes mākslinieku skaitā, kuri vēl nav sasnieguši trīsdesmit gadu vecumu. 


Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press