Grifita tikpat kā likvidējusi bijušajam vīram veltīto tetovējumu. FOTO
Tetovējuma dzēšana ar bijušās vīra vārdu aktrisei Melānijai Grifitai prasījusi divus gadus.
Slavenības
2016. gada 17. septembris, 12:56

Grifita tikpat kā likvidējusi bijušajam vīram veltīto tetovējumu. FOTO

Jauns.lv

Reiz Holivudas aktrises Melānijas Grifitas (59) plecu rotāja liela sirds ar vīra Antonio Banderasa (56) vārdu tajā. Pēc šķiršanās aktrise nolēma uzkrītošo tetovējumu likvidēt. Pagājuši jau divi gadi un tā kontūras vēl aizvien ir vāji redzamas.

Holivudas aktieru pāris Antonio Banderass un Melānija Grifita par šķiršanos paziņoja 2014. gada jūnijā, pēc 18 laulībā nodzīvotiem gadiem. Divas nedēļas pēc šī lēmuma publiskošanas Grifita apmeklēja Taorminas kinofestivālu Sicīlijā un vīra vārdu tetovējumā bija aizklājusi ar biezu grima kārtu. Drīz pēc tam viņa uzsāka ilgo tintes zīmējuma likvidēšanas procesu ar lāzera palīdzību.

Šķiršanās iniciatore bijusi Melānija. Lai gan, paziņojot par lēmumu šķirties, pāris norādīja, ka dara to „mīlestības pilnā un draudzīgā gaisotnē”, Grifita ar steigu centās izdzēst vīra vārdu no savas dzīves.

Grifitu un Banderasu uzskatīja par vienu no saticīgākajiem un laimīgākajiem pāriem Holivudā, turklāt ar vienu no ilgāk laulībā nodzīvoto gadu stāžu. Pāris bija precējies 18 gadu un ģimenē audzināja kopīgu meitu Stellu, kura šā gada 24. septembrī atzīmēs jau savu 20. dzimšanas dienu.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press