VIDEO: Policists mirkli pirms eksplozijas no degoša auto izglābj tajā iesprostotu šoferi
Trakā pasaule
2016. gada 17. septembris, 21:12

VIDEO: Policists mirkli pirms eksplozijas no degoša auto izglābj tajā iesprostotu šoferi

Jauns.lv

Policijas virsnieks Dens Vitnijs nakts laikā saņēma izsaukumu par kādu autoavāriju uz šosejas. Varonīgais policists riskēja ar savu dzīvību, lai glābtu auto iesprūdušo cilvēku, jo mirkli pēc tam, kad vīrietis tika izvilkts no auto, tas eksplodēja.

Policijas virsnieks Dens Vitnijs nekavējoties devās uz notikuma vietu, kur ieraudzīja degošu auto ar tajā iesprostotu vīrieti.

Šoferis saviem spēkiem no avarējušā spēkrata nespēja izkļūt un kliedza pēc palīdzības. Virsnieks paķēra ugunsdzēšamo aparātu, lai apdzēstu liesmas, taču tās nebija iespējams apslāpēt, tāpēc Dens meklēja citus variantus kā izglābt vīrieti. Avarējušajam auto visas durvis bija iesprūdušas, un policists caur aizmugurējo durvju logu mēģināja izvilkt nelaimē nokļuvušo vīrieti, kamēr liesmas kļuva arvien draudīgākas. Varonīgais policists riskēja ar savu dzīvību, lai glābtu šoferi, jo mirkli pēc tam, kad vīrietis tika izvilkts no auto, tas eksplodēja.

"Tas bija kā murgs," teica citi policisti. Viņi stāstīja, ka karstums no liesmām bijis nepanesams, to varēja just pat 50 metru attālumā.

Kasjauns.lv