Modele atkal sevi parāda puskailu. FOTO
Modele Emīlija Ratažkovski ir neizpratnē: kāpēc gan viņu neuztver nopietni, bet ironiski iesaka labāk parādīt krūtis.
Slavenības
2016. gada 18. septembris, 05:21

Modele atkal sevi parāda puskailu. FOTO

Jauns.lv

Modele Emīlija Ratažkovski (25) intervijās žēlojas, ka viņu neuztver nopietni un tā vietā iesaka labāk parādīt plikumus. Kā gan lai uztver nopietni, ja šī jaunkundze jau atkal izceļas ar savu labumu izrādīšanu?!

Modele Emīlija Ratažkovski popularitāti iemantoja 2013. gadā, patiecoties Robina Tika skaņdarba „Blurred Lines” pikantajam videoklipam. Kopš tā laika modele turpina piesaistīt sev sabiedrības uzmanību, atkailinot dažādas sava ķermeņa daļas un ir neizpratnē, kāpēc gan viņu neuztver nopietni.

Nesen kā Ratažkovski savā „Instagram” blogā publiskojusi kārtējo selfiju, kurā redzama puskaila. Attēlu viņa parakstījusi īsi: „Šovakar.”

Nesenā intervijā žurnālam „Glamour” Emīlija pažēlojās par divkosīgajiem standartiem attiecībā pret sievietēm un konkrēti pret viņu pašu: „Cilvēki domā, ka man ir pārpārēm skaistuma, bet trūkst smadzeņu. Kad es gribēju atbalstīt vienu politiķi, man ieteica labāk „aizvērties un parādīt krūtis”. Mani arīdzan kritizē, ka esot pēc slavas izmisusi padauza, tāpēc, ka es ģērbjos atšķirīgi un taisu selfijus.”

Robins Tiks sadarbībā ar T.I. un Farelu Viljamsu – „Blurred Lines”

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press