Slavenību ceļgali nodod viņu patieso vecumu. FOTO
Aktiera Antonio Banderasa sievai aktrise Melānijai Grifitai ir 54 gadi. Viņa izskatās lieliski, bet ceļgali nodod, ka sieviete vairs nav tik jauna.
Slavenības
2012. gada 25. jūnijs, 06:55

Slavenību ceļgali nodod viņu patieso vecumu. FOTO

Jauns.lv

Pateicoties zinātniskajiem sasniegumiem plastiskās ķirurģijas un kosmetoloģijas jomā, daudzas Holivudas skaistules var lepoties ar jaunavīgām sejām un ķermeņiem, arī esot jau solīdos gados. Taču ceļgali pārsvarā nodevīgi norāda uz sieviešu patieso vecumu.

Filmas „Rock of Ages” pirmizrādi velsiešu aktrise Ketrīna Zeta-Džounsa apmeklēja mini kleitiņā, kas atsedza viņas slaidās kājas un... daudzām sīkām grumbiņām klātos ceļgalus. Pat aktrises allaž krāšņie mati un vingrās rokas nespēja novērst uzmanību no ceļgaliem. „Kad mēs kļūstam vecāki, samazinās zem ādas esošā kalogēna daudzums, tāpēc parādās ļenganums un papildus āda, kas ļauj mums saliekt un iztaisnot ceļgalus. Tas novecošanas procesu šajā ķermeņa daļā padara daudz acīmredzamāku,” paskaidro plastikas ķirurgs Dērks Krēmers. Pirms vairākiem gadiem aktrise Demija Mūra iztērējusi ap 10 000 dolāru par ceļgalu ādas savilkšanas operāciju.

Slavenās dāmas un viņu ceļgali – galerijā!

Slavenību ceļgali nodod viņu patieso vecumu

Kasjauns.lv, Foto: Bulls Press