Neuzrādīs apsūdzību policistam, kas noplūdināja piekautās Rianas fotogrāfiju
Netika gūti pierādījumi, ka policists tik tiešām būtu pārdevis Riannas fotogrāfiju tenku portālam.
Slavenības
2012. gada 30. jūnijs, 16:31

Neuzrādīs apsūdzību policistam, kas noplūdināja piekautās Rianas fotogrāfiju

Jauns.lv

Pierādījumu trūkuma dēļ netiks tiesāts policists, uz kuru krīt aizdomas par piekautās dziedātājas Rianas fotogrāfijas pārdošanu tenku portālam.

Kā ziņots iepriekš, 2009.gada februārī pirms "Grammy" mūzikas balvu pasniegšanas R&B dziedātājs Kriss Brauns dusmu uzplūdā zaudēja savaldību un piekāva Rianu.

Riana fotogrāfijā redzama tikai dažas stundas pēc uzbrukuma. Policijas iecirknī uzņemtais attēls kalpoja kā pierādījums, taču sešas dienas vēlāk tas tika nopludināts slavenību tenku portālā "TMZ.com", ziņo laikraksts "Los Angeles Times".

Policijas pārstāvji solīja veikt rūpīgu izmeklēšanu, taču policistam, kurš nopludināja attēlu, netiks uzrādīta apsūdzība, kaut arī atklāts, ka viņš bija iesaistīts attēla pārdošanā.

Apgabala prokuratūra norādīja uz pierādījumu par policista saistību ar "TMZ.com" trūkumu.

Mediji pieļāva, ka policists saņēmis naudu par ekskluzīvo attēlu, un kādā rakstā tā vērtība tika lēsta ap 62 000 dolāru (34 800 latiem). Taču vaininieka bankas kontā šāds maksājums neparādās.

Prokuratūras pārstāve neizslēdza, ka maksājums sadalīts starp citiem iesaistītajiem policistiem, taču neplāno to pārbaudīt. "Nevar vienkārši meklēt uz labu laimi un izsaukt uz tiesu katru, kas varētu būt apsūdzētā radinieks vai draugs," viņa norādīja.

2009.gada 8.februārī Brauns tika aizturēts par toreizējās draudzenes Robinas Rianas Fentijas piekaušanu.

LETA/Foto: Bulls Press