Modele Una Gavare ar septiņiem bērniem pamet vīru
Brīdi pirms šķiršanās. Una Gavare kopā ar vīru Māri Gavaru šovasar 7. jūlijā kopā apmeklēja Laimas Vaikules festivālu “Rendez-Vous” Dzintaru koncertzālē.
Slavenības
2016. gada 20. septembris, 09:19

Modele Una Gavare ar septiņiem bērniem pamet vīru

Jauns.lv

Žurnāls “Kas Jauns” šodien vēsta, ka modele Una Gavare (42) pirms pāris nedēļām kopā ar saviem septiņiem bērniem aizgājusi no vīra Māra Gavara (46), atstādama viņu neziņā par pamešanas iemesliem.

Gavaru pāris ir viena no Latvijas slavenākajām daudzbērnu paraugģimenēm – audzinot septiņus bērnus un uzturot saskanīgas savstarpējās attiecības, Una un Māris jau gadiem ir iedvesmas avots. Pirms 17 gadiem pateikusi ardievas spožai modeles karjerai ārzemēs, Una Gavare izvēlējās mīlestību un ģimeni. Viņa kļuva par veiksmīga uzņēmēja Māra Gavara sievu, un abu kopdzīve vainagojās ar septiņiem bērniem, kas pasaulē nāca ik pēc pāris gadiem.

Taču nu Gavaru ģimene ir pajukusi - žurnālam “Kas Jauns” Māris Gavars neslēpj, ka Una aizgājusi, neko nepaskaidrojot. Taču viņš cer ģimeni sagaidīt atpakaļ mājās.

Māra Gavara atklāto interviju par krīzi ģimenē, un par to, pie kā, atstājot vīru, devusies Una Gavare, lasiet žurnāla “Kas Jauns” jaunākajā – 20. septembra numurā!

Kasjauns.lv/Foto: no izdevniecības Rīgas Viļņi arhīva