„Gandrīz ideāls randiņš” beidzas ar traci
Ievai Krūmiņai „Gandrīz ideāls randiņš” sanāca visīsākais. Dalība šovā beidzās jau pēc pirmā raidījuma.
Slavenības
2012. gada 12. jūlijs, 05:19

„Gandrīz ideāls randiņš” beidzas ar traci

Jauns.lv

Kanālā TV3 šonedēļ sākās jauns šovs „Gandrīz ideāls randiņš”, kurā kaislības pirmās nedēļas dalībnieku vidū situšas tik augstu vilni, ka meitenes cita citu vairs nevēlas redzēt.

Pirmais TV šova „Gandrīz ideāls randiņš” randiņu varonis ir rīdzinieks Kārlis Vents (33), par kura uzmanību, aicinot uz randiņu un gatavojot vakariņas, cīnās trīs meitenes. Pirmajā raidījumā gan bija četras, taču jau pirmajā vakarā Kārlis izlēma, ka Ieva Krūmiņa nepiedalās turpmākajās trijās šova sērijās un nesacenšas par šova balvu – ceļojumu. Pamanāmākās no palikušajām ir Aija Kurzemniece, kas gatava ik brīdi sarunām „piešaut uguni”, un Kristiāna Lasmane, kura kaila pozējusi žurnāla vākam, tādējādi kļūdama par „dadzi” citu meiteņu acīs. Kā tas beigsies, uzzināsim šovakar, kad šobrīd iekārojamākais Latvijas vecpuisis Kārlis būs apkopojis meitenēm dotos punktus un, kas zina, varbūt arī par pārsteigumu sev, izraudzījies labāko.

Šovā pēc piedzīvojumiem

Kas ir galvenais varonis, par kura uzmanību cīnās meitenes un par kuru pie TV ekrāniem sapņo skatītājas? Kārlis Vents ir rīdzinieks, pagājušā gada nogalē atgriezies no Anglijas, kur „Loughborough University” maģistrantūrā apguvis sporta menedžmentu. „Šobrīd esmu jauniešu regbija komandas „Miesnieki Juniors” un Latvijas U-20 izlases treneris, šo to palīdzu Latvijas Regbija federācijai, kā arī strādāju Ķekavas novada sporta skolā par treneri un pats spēlēju komandā „LDE/Miesnieki”, ar ko piedalījāmies Latvijas III olimpiādē,” ar sevi profesionālā jomā iepazīstina Kārlis. Par treneri viņš kļuvis salīdzinoši nesen. Pirms vairāk nekā 10 gadiem Kārlis izveidoja uzņēmumu „Ziedu nams”, pēc tēva nāves (viņu puķu bāzē nošāva laupītāji) to astoņus gadus vadīja, bet tad saprata, ka puķes nav viņa aicinājums, un uzņēmumu atstāja jaunākajam brālim.

Bet, runājot par to, kāpēc joprojām ir viens, Kārlis atklāj, ka pirms trim mēnešiem beigušās viņa attiecības, kas ilgušas deviņus gadus. „Pavisam noteikti uz šovu nenācu meklēt sievu. Nācu, lai gūtu jaunas emocijas un piedzīvotu ko nebijušu,” skaidro šīs nedēļas šovu dzīves varonis.

„Es gribu tevi aizmirst!”

Kur trim meitenēm jāsadala viens puisis, tur, protams, bez intrigām un kaislībām neiztikt! Un naivi būtu cerēt, ka Gandrīz ideāls randiņš šajā ziņā būtu izņēmums. „Sākotnēji mums bija doma pirmo šova sēriju noskatīties kopā. Bet pēdējā filmēšanas dienā kāda meitene otrai pateica: „Es tevi nekad dzīvē vairs negribu ne satikt, ne redzēt, nezvani man, gribu tevi aizmirst!” gaisotni, kāda valdījusi dalībnieču vidū, neslēpj Kārlis. Bet tieši tas visu notiekošo darījis interesantāku. Kā lielāko „uguns piemetēju” puisis piemin Aiju. „Viņas dominante pārējām meitenēm sākotnēji lika justies jau kā zaudētājām. Taču pēc brīža viņas attapās – kā tad tā, mums taču arī kaut kas jādara lietas labā! Katrā ziņā tas bija interesanti. Man tādā gaisotnē bija daudz vienkāršāk vērot – redzēt, kā kura atbild un spēj par sevi pastāvēt. Kad kāds „samaisa kārtis”, ir interesantāk,” secina brīvais vecpuisis. Vienīgais, kas Kārlim šovā neesot paticis, bijusi meiteņu vēlme otrai atspēlēties ar dzēlīgām replikām. „Man nepatika, kad tie dažu brīdi skāra pārāk personīgu sfēru. Šovā nav jālien par dziļu otra cilvēka dvēselē un pagātnē,” ir pārliecināts Kārlis.

Plika vai apģērbta?

Viens no pikantākajiem jautājumiem, kuru apspriedušas meitenes, saistīts ar kādu starptautiska higiēnas preču uzņēmuma mārketinga vadītājas Kristiānas Lasmanes bildi uz žurnāla „Playboy” vāka pagājušā gada aprīlī. Protams, tas izmantots kā vājais punkts, lai Kristiānai ieknābtu. Aija paudusi pārliecību, ka plikumi jārāda tikai savam vīrietim gultā, nevis visai pasaulei, atstāsta Kārlis. Savukārt Kristiāna bijusi un ir cieši pārliecināta, ka šāda fotosesija ir uztverama kā māksla, nevis piedauzība. „Tā bija mana pirmā un vienīgā kailfoto sesija dzīvē, ko uzņēmu kā interesantu piedāvājumu, un to nenožēloju,” stāsta Kristiāna.

Iespējams, atspēlējoties par tiešumu, meitenes neveiklā situācijā nostādījušas pašu Aiju, kameras priekšā uzdodot kādu „pārāk intīmu jautājumu”. Kādu, to Aija neatklāj, jo pagaidām nav zināms, vai tas maz tiks iekļauts raidījumā. Aija sarunā ar Kasjauns.lv atzīst, ka šovā tikai pastāvējusi par sevi. „Ja pēc šova sapratu, ka esmu meiteņu lielākā problēma, tad jājautā – vai viņas vispār dzīvē redzējušas problēmas?” retoriski spriež Aija, atzīstot, ka spriedze meiteņu vidū valdījusi tik liela, ka to varēts „griezt ar nazi”. „Mans mērķis bija šovā uzvarēt, tāpēc arī gāju, bet ne cīnīties konkrēti par Kārli!” teic meitene, kura pēc dabas esot karjeriste. Būdama uzņēmuma „Pils aptieka” īpašnieces meita, Aija darbojas ģimenes uzņēmumā kā ekokosmētikas vairumtirdzniecības vadītāja, taču arī lūkojas uz lielāku uzņēmumu pusi. „Ja nemāki gatavot ēst un psiholoģiski izturēt dažādus pārbaudījumus, tad nelien šovā!” strikta ir Aija.  

Jautāts, vai šovs beigsies ar jauna pāra izveidošanos, Kārlis ir atturīgs. Meitene, kura uzvarēs, iespējams, skatītājiem būšot pārsteigums. Uzvarētāja pēdējā raidījumā izlozēs ceļojumu, taču tas, vai tajā tiks ņemts līdzi Kārlis, esot tikai viņas lēmums. „Abi pēc šova bijām tikušies – aizgājām uz koncertu Kalnciema ielas kvartālā, lai apspriestos, vai ceļosim kopā. Šķiet, ka viņa ir vīlusies iepriekšējās attiecībās, tāpēc mazliet baidās no jaunām iespējām. Bet tās ir manas domas. Kā būs, tā būs labi. Katrā ziņā es neko nenožēloju,” atzīst Kārlis, priecādamies par iespēju piedalīties interesantā projektā un iepazīties ar meitenēm, kuras iepriekš neesot bijušas pat viņa draugu draugu sarakstā.

Kasjauns.lv /Publicitātes foto un no privātā arhīva