Reperis Dreiks izīrē māju "ar pievienoto vērtību". FOTO
Reperis Dreiks nolēmis izīrēt savu 29 miljonus dolāru vērto īpašumu Malibu piekrastē, kurā viņa turnejas laikā dzīvojusi popzvaigzne Rianna. Dreiks īpašumu piedāvā kā brīvdienu māju par 7 000 dolāru par nakti.
2016. gada 26. septembris, 05:30

Reperis Dreiks izīrē māju "ar pievienoto vērtību". FOTO

Jauns.lv

Kanādiešu reperis Dreiks (29) nolēmis izīrēt savu 29 miljonus ASV dolāru vērto Toskānas stilā celto villu Malibu piekrastē.

Repera Dreika mājā Malibu piekrastē ir sešas guļamistabas, desmit vannasistabas, milzīga virtuve, mājas kinoteātris un vīna pagrabs. No īpašuma redzama arī slavenā „Zuma Beach” pludmale.

Šajā mājā uzturējās Dreika draudzene barbadosiešu dziedātāja Rianna, kamēr viņš pats bija devies turnejā pa ASV rietumu krastu.

Māja ir 1022 kvadrātmetrus liela. Pie tās ir arī liels peldbaseins. Reperis plānojis īpašumu izīrēt, piedāvājot to kā brīvdienu māju par 7 000 ASV dolāru par nakti.

Dreiks Riannai publiski mīlestībā atzinās šā gada augusta nogalē notikušajā MTV mūzikas video balvu ceremonijā. Viņš pasniedza Riannai popmūzikas karaļa Maikla Džeksona vārdā nosaukto balvu par mūža ieguldījumu mūzikā. Pasniedzot trofeju Dreiks atzinās, ka ir Riannā „iemīlējies jau kopš 22 gadu vecuma”.

Lai gan par Riannas un Dreika jūtām baumoja visas vasaras garumā, abi tikai tagad nolēmuši atklāt plašākai sabiedrībai, ka ir pāris. Daži plašsaziņas līdzekļi vēsta, ka abu jūtas uzplaukušas kopīgi šovasar strādājot pie muzikāla projekta. Abi manīti dodamies uz vienu ierakstu studiju Londonā.

Jau vasarā Rianna un Dreiks redzēti kopīgi dodamies arī uz Nikolas Šercingeres dzimšanas dienas ballīti, kā arī apmeklējam vēl citus saviesīgus pasākumus. Tolaik abu mūziķu preses pārstāvji atteicās komentēt jebko, kas skartu klienta privāto dzīvi.

Jāatzīst, ka Riannas un Dreika attiecībām ir sena vēsture. Viņi jau agrāk baudījuši visu jūtu spektru. Bijuši draugi, sadarbības partneri mūzikā, ienaidnieki un mīļotie. Viņi šķīrušies un salabuši vairāk reižu, nekā seriāla „Draugi” varoņi Ross un Reičela.

 

Rihanna ft. Drake – „Work” Drake ft. Rihanna – „Too Good” Kasjauns.lv / Foto: Vida Press