Hercogienei Ketrīnai kleita par nepilniem 5000 eiro. FOTO
Kanādas vizītes otrajai dienai hercogiene Ketrīna izvēlējusies modes nama „Alexander McQueen” kleitu, kas ietruēta Kanādas karoga krāsas. Tērpa cena ir 4000 sterliņu mārciņu apmērā jeb 4593 eiro.
Slavenības
2016. gada 26. septembris, 16:30

Hercogienei Ketrīnai kleita par nepilniem 5000 eiro. FOTO

Jauns.lv

Hercogiene Ketrīna, kura vienlīdz veiksmīgi prot ģērbties draudzīgo cenu zīmolu darinājumos un dizaineru apģērbos, Vankūveras apmeklējumam (Kanādā) izvēlējusies ļoti dārgu kleitu.

Lielbritānijas kroņprincis Viljams un viņa sieva hercogiene Ketrīna kopā ar abiem bērniem – princi Džordžu un princesi Šarloti – devušies astoņu dienu ilgā oficiālā vizītē uz Kanādu. Otrajai vizītes dienai hercogiene izvēlējusies modes nama „Alexander McQueen” kleitu, kas ieturēta Kanādas karoga krāsās – baltā un sarkanā. Ketrīnas izvēlētā tērpa cena mērāma 4000 sterliņu mārciņu apmērā jeb 4593 eiro.

Princis Viljams un hercogiene Ketrīna šajā vizītes dienā bērnus bija atstājuši auklītes aprūpē un ar tautu tikās tikai divatā. Karaļpāri sveica vairāki tūkstoši interesentu.

Viljamam un Ketrīnai šajā vizītes dienā pievienojās arī Kanādas premjerministrs Džastins Trudo ar kundzi Sofiju Gregoriju Trudo.

Vakarā karaļpāris atgriezās Viktorijas pilsētā, lai būtu kopā ar bērniem.

Vienu gadu vecajai Šarlotei šis ir pirmais oficiālais ārzemju brauciens, bet trīs gadus vecais Džordžs jau ir pavadījis savus vecākus vizītē uz Austrāliju un Jaunzēlandi.

Karaliskā pāra vizītes programmā ir paredzēti oficiāli pasākumi dažādās Kanādas vietās, kamēr abi bērni lielākoties uzturēsies Viktorijā auklītes uzraudzībā.

Viljams un Ketrīna Kanādu apmeklēja arī 2011.gadā, neilgi pēc savām kāzām.


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press