Šajā mājā šobrīd dzīvo šķirtā Andželina Džolija ar bērniem. FOTO
Pēc šķiršanās no vīra Breda Pita, aktrise Andželina Džolija paņēmusi līdzi visus sešus bērnus un noīrējusi māju Malibu piekrastē, par ko turpmāk īres naudā maksās 95 000 ASV dolāru mēnesī.
2016. gada 27. septembris, 12:09

Šajā mājā šobrīd dzīvo šķirtā Andželina Džolija ar bērniem. FOTO

Jauns.lv

Pēc tiesā iesniegtās laulības šķiršanas prasības aktrise Andželina Džolija (41) ar visiem sešiem bērniem aizgājusi no mājām, kurās līdz šim dzīvoja ar vīru aktieri Bredu Pitu (52). Tagad viņa apmetusies īrētos apartamentos Malibu.

Holivudas zvaigzne Andželina Džolija ir labi situēta sieviete, tāpēc nevienu nepārsteigs fakts, ka aktrise sev un bērniem šobrīd noīrējusi smalku māju Malibu piekrastē, par kuru mēnesī gatava maksāt 95 000 ASV dolāru lielu īres maksu.

Māja ir 410 kvadrātmetrus liela un tajā ir piecas guļamistabas un piecas vannasistabas. Īpašumā ir arī sporta zāle, bet pie ēkas peldbaseins.

Ēdamzālē ir sarkankoka ēdamgalds un balti krēsli. Pa slīdošajām stikla durvīm no šīs telpas iespējams iziet uz terases un skatīt Kluso okeānu.

Līdzās esošajā atpūtas telpā izvietotas trīs baltas sofas.

Šajā mājā Andželina apmetusies ar saviem sešiem bērniem Medoksu (15), Paksu (12), Zaharu (11), Šilo (10) un dvīņiem Vivjenu un Noksu (8).

Šajā ģimenei sarežģītajā laikā par aktrises un bērnu mieru rūpējas miesassargi un apsardze, kas dežurē pie vārtiem.

 

Māja, kur šobrīd dzīvo Andželina Džolija ar bērniem

Pēc šķiršanās no vīra Breda Pita, aktrise Andželina Džolija paņēmusi līdzi visus sešus bērnus un noīrējusi māju Malibu piekrastē, par ...

gallery icon
46

 

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon
35

 

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon
16

 

Breda Pita un Andželinas Džolijas māja Francijas dienvidos

gallery icon
30

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press