Diāna Pīrāgs Pugačovas dēļ nokrāso matus. FOTO
Slavenības
2012. gada 30. augusts, 06:39

Diāna Pīrāgs Pugačovas dēļ nokrāso matus. FOTO

Jauns.lv

Latvijas dziedātāja Diāna Pīrāgs devusies uz Krimu, lai pārstāvētu Latviju Allas Pugačovas rīkotajā mūzikas festivālā „Crimea Music Fest”, ko Krievijas estrādes leģenda sarīkojusi, lai konkurētu ar Jūrmalā notikušo „Jauno vilni”.

„Šajā festivālā būšu vienīgā, kas pārstāvēs Latviju. Speciāli šim konkursam ir izveidots Baltijas trio, kurā dziedu es un vēl divas meitenes - Itaka Marija no Igaunijas un Mija no Lietuvas. Šis vienotais trio no Baltijas bija tieši Pugačovas ideja, jo viņa ir tā, kas diktē visus festivāla noteikumus. Izpildīsim dziesmu, ko savulaik dziedāja Sofija Rotaru – „Одна калина”. Katra pa vienam pantam dziedāsim savā dzimtajā valodā, bet noslēdzošo pantiņu visas kopā - ukraiņu valodā,” portālam kasjauns.lv pastāstīja Diāna. Ceļa somās Pīrāgs paņēmusi līdzi vairākus tērpus un septiņus kurpju pārus: „Drošības labad ir līdzi dizaineres Ilonas Gilbertes darinātie tērpi, bet zinu, ka priekšnesumā būs jāuzstājas ar tautiskiem apģērba elementiem, kā Lielvārdes josta un sakta,” smaidot stāsta Diāna.

Bez šī priekšnesuma sniegšanas mūsu dziedātāja uzaicināta uzstāties arī oficiālajā festivāla noslēguma ballītē, kur līksmošot arī vairākas Krievijā zināmas šovbiznesa zvaigznes.

Pugačovas festivāls bijis par iemeslu Diānas vizuālajām pārmaiņām – viņa no blondīnes pārtapusi par tumšmati. „Man dabiskais ir tumšais matu tonis, taču līdz šim matus balināju. Nesen izdomāju, ka drīzumā varētu matus nokrāsot tumšus, taču, pateicoties šim festivālam, to es izdarīju mazliet ātrāk. Abas meitenes, ar kurām piedalīšos trio, ir blondīnes, tāpēc, lai mēs būtu atšķirīgākas, nolēmu kļūt par tumšmati,” paskaidro Diāna Pīrāgs.

„Crimea Music Fest” Ukrainā norisināsies no 29. līdz 31. augustam. Atgādinām, ka tieši Allas Pugačovas rīkotā festivāla dēļ šovasar izcēlās kašķis starp kaimiņzemes estrādes spīdekļiem, un uz Krievijas komponista Igora Krutoja rīkoto „Jauno vilni” Jūrmalā neieradās vairākas krievu šovbiznesa zvaigznes, tostarp dziedātājs Filips Kirkorovs un humorists Maksims Galkins. Bet par Allu Pugačovu Igors Krutojs paziņoja, ka viņa vairs nebūs „Jaunā viļņa” mūza, kā tas bijis līdz šim.

Video: Diāna Pīrāgs šovā „Mūsu zelta dziesma”

Kasjauns.lv, Foto: Mārtiņš Ziders, Dina Ikauniece, Dmitrijs Kijonoks un Juris Zariņš, Inta Mengiša, Kristīna Bogatirjova