Krievijas estrādes „mēbeles” plosās superslaidās Pugačovas festivālā Krimā. FOTO
Šajā festivālā Latviju pārstāvēja dziedātāja Diāna Pīrāgs (zaļā kleitā). Viņas pārstāvētajā Baltijas meiteņu trio priekšnesumā uz skatuves pievienojās arī Sofija Rotaru un Alla Pugačova. To, kā Diānai gāja Krimā un kā beidzās tikšanās ar Alu Pugačovu, lasiet šīs nedēļas žurnālā „Kas jauns”!
Slavenības
2012. gada 4. septembris, 04:41

Krievijas estrādes „mēbeles” plosās superslaidās Pugačovas festivālā Krimā. FOTO

Jauns.lv

Noslēdzies Jaltā notikušais starptautiskais mūzikas festivāls „Crimea Music Fest”, ko Krievijas estrādes dīva Alla Pugačova sarīkojusi kā alternatīvu Jūrmalā notiekošajam jauno izpildītāju konkursam „Jaunais vilnis”. Krimā uz skatuves kāpa daudzi kaimiņvalsts estrādes spīdekļi, kas šogad „Jauno vilni” ignorēja.

Kasjauns.lv jau rakstīja, ka pērn Krievijas estrādes primadonna neilgi pēc Jūrmalas festivāla kopā ar dziedātāju Sofiju Rotaru sarīkoja pašas savu jauno izpildītāju konkursu Krimā. Rezultātā „Jaunā viļņa” organizētājs komponists Igors Krutojs tik pamatīgi sanaidojās ar Pugačovu, ka Alla šogad Jūrmalā pat savu kāju nespēra. Pat vēl trakāk, solidarizējoties ar Pugačovu, šovasar uz Jūrmalu neatbrauca ne viņas vīrs humorists Maksims Galkins, ne bijušais laulenis Filips Kirkorovs, ne dziedātāja Sofija Rotaru. Toties viņi visi, ar pašu Allu priekšgalā, aizvadītajā nedēļā līksmoja Jaltā „Crimea Music Fest”.

Bez viņiem uz Pugačovas festivāla skatuves mirdzēja tādas slavenības kā Filips Kirkorovs, Sofija Rotaru, Valērijs Ļeontjevs, Boriss Moisejevs, Kristīna Orbakaite, Nataša Koroļova un daudzi citi.

Bet festivāla vadītāju pienākumi bija uzticēti Allas Pugačovas vīram humoristam Maksimam Galkinam un ukraiņu dziedātājai Tīnai Karolai.

Tikmēr pati Pugačova, kas pērn skaitījās festivāla prezidente, bet šogad bija goda viešņas statusā, festivāla dalībniekus un viesus pārsteidza ar savu jauno izskatu — dziedātāja 63 gadu vecumā, ieturot diētu, ieguvusi apbrīnojamu slaidumu un vairs neslēpās zem platiem balahoniem, kā līdz šim.

Tā vietā viņa uz festivāla skatuves kāpa īsā minikleitā ar sašaurinātu jostasvietu, demonstrēdama gan slaidās kājas, gan vidukli. Arī Allas sejas vaibsti kļuvuši plānāki.

Trio „Baltija” festivālā  „Crimea Music Fest” izpilda „Одна калина”

Kasjauns.lv/Foto: Crimea Music Fest publicitātes foto