Andželina Džolija tālrunī bloķē vīra numuru
Andželina Džolija šobrīd nolēmusi izsvītrot dzīvesbiedru Bredu Pitu no savas dzīves. Viņa bloķējusi visas no vīra ienākošās īsziņas un visus Bredam piederošos mobilo tālruņu numurus.
2016. gada 28. septembris, 13:41

Andželina Džolija tālrunī bloķē vīra numuru

Jauns.lv

Žurnāla „Us Weekly” rīcībā nonākusi informācija, ka Holivudas aktrise Andželina Džolija nevēlas neko zināt par dzīvesbiedru Bredu Pitu, no kura šķiras. Viņa savā tālrunī bloķējusi viņa numuru.

„Andželina nobloķējusi visas [no viņa] ienākošās īsziņas un Bredam piederošos tālruņu numurus,” norādījis kāds ģimenes paziņa. Džolija šobrīd vēlas vīru izsvītrot no savas dzīves.

Daži ziņu avoti iepriekš vēstīja, ka 52 gadus vecais aktieris ir „pavisam sagrauts” par šķiršanos. „Viņš vairs nav savā ādā un bieži raud,” norādījis kāds paziņa. „Viņam nebija ne mazākās nojausmas, ka viņa izdarīs ko tādu.”

Andželina tiesā iesniegusi šķiršanās dokumentus burtiski minūti pirms iestādes darba laika beigām aizvadītās pirmdienas vakarā. Bredam tobrīd nebija ne advokāta, ne kā.

„Viņa jau agrāk bija draudējusi šķirties, bet viņš nedomāja, ka šoreiz Andželina to patiešām izdarīs. Viņš ir satriekts,” teic paziņa.

„Viņš ir ļoti nomākts. Taču viņam šobrīd vissvarīgāk ir, lai bērniem klātos tik labi, cik šobrīd tas iespējams.”

„Viņš ir emocionāli sagrauts. Viņš aizvien mīl Andželinu un būtu gribējis, kaut abi kārtīgi izstrīdētos, – bet tikai, lai izdotos laulību glābt.”

„Viņš bija gatavs darīt jebko, lai glābtu laulību, un nezināja, ka Andželina ir visam atmetusi ar roku. Viņš vēlējās pasargāt bērnus. Viņš negribēja, ka šķiršanās tiek iztirzāta publiski.”

Jau pagājusi vairāk nekā nedēļa, kopš Pits nav saticis bērnus. Aktieris šobrīd iesaistīts lietā par varmācību pret saviem bērniem. „Viņš apzinās, kā šāda apsūdzība ir ļoti nopietna un vēlas būt attaisnots pirms tiekas ar bērniem,” norāda paziņa. „Viņš ir pārliecināts, ka tiks attaisnots. Bērni vēlas satikt tēti, un viņš cer, ka jau nākamnedēļ tas varēs notikt.”

Lai gan Andželina kā šķiršanās datumu tiesas dokumentos norādījusi 15. septembri, jau trīs nedēļas pirms šī lēmuma pieņemšanas viņa bija noīrējusi māju Malibu, kur dzīvot kopā ar saviem sešiem bērniem. Īres naudā aktrise par šo mitekli maksā 95 000 ASV dolāru mēnesī.

 

Māja, kur šobrīd dzīvo Andželina Džolija ar bērniem

Pēc šķiršanās no vīra Breda Pita, aktrise Andželina Džolija paņēmusi līdzi visus sešus bērnus un noīrējusi māju Malibu piekrastē, par ...

gallery icon

 

Andželina Džolija un Breds Pits

Andželina Džolija un Breds Pits

gallery icon

 

Andželinas Džolijas un Breda Pita ģimene ierodas Nicā

gallery icon

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press