Bijušais misters Rēzekne pēc deju mēģinājumiem knapi var izkāpt no gultas. FOTO
Ilona un Aivis ar dēliem kāzu dienā. Lai arī mēģinājumos negāja viegli, kāzu deju viņi godam nodejoja.
Slavenības
2016. gada 29. septembris, 22:02

Bijušais misters Rēzekne pēc deju mēģinājumiem knapi var izkāpt no gultas. FOTO

Jauns.lv

“STV Pirmā!” šovs “Pirmā deja” arī šonedēļ nebeidz pārsteigt ar atraktīvām kāzu dejām, protams, viss nav tik saulaini – neiztika arī bez krīzēm un muskuļu sāpēm.

Šīs dienas sērijā „Misters Rēzekne 2007” Aivis un viņa divu bērnu māmiņa Ilona kāzu dejai kopā ar horeogrāfi Ievu Bitenieci izvēlējās populāro "Backstreet Boys" dziesmu "Everybody". Taču ne vien netipiska kāzu dejas mūzikas izvēle, bet arī garie mēģinājumi tā nomocīja jauno pāri, ka viņi žūrijai atzina – bija dienas, kad nespēja bez otra palīdzības izkāpt no gultas.

Šim pārim mēģinājumu procesu apgrūtināja arī tas, ka nebija iespējas bērnus atstāt pieskatītājiem. Pirms šova abi kopā dejoja tikai ākstoties, taču, neskatoties uz pieredzes trūkumu, bija apņēmības pilni pēc astoņu gadu kopdzīves iemācīties ideālu kāzu deju un iegūt galveno balvu. Ilona un Aivis iepazinās draugu kāzās. Īsu brīdi pirms iepazīšanās Aivi kronēja par „Misteru Rēzekne”.

Viņiem pretī stājās nu jau pieredzējušais šovmenis un deju pasniedzējs Roberts Stripkāns. Roberts Marekam un Diānai iecerēja modernu deju Džastina Timberleika dziesmas pavadījumā.

Roberts apmācīja Mareku un Diānu, kuri iepazinušies pamatskolas laikā pirms 11 gadiem uz dzelzceļa stacijas perona. Lai arī abi mācījās atsevišķās skolās, viņi uzreiz saprata, ka radīti viens otram. Viņi ir vecāki divām meitām. Lai varētu uzturēt ģimeni un šajā vasarā sarīkot kāzas, Mareks strādā vairākos darbos. Abi nekad iepriekš nebija dejojuši, taču ar apņēmību viņi uzvarēja šovā “Pirmā deja” un varēs doties pirmajā kopīgajā ārzemju ceļojumā.

Vēl seši drosmīgi pāri ir piekrituši piedalīties šajā eksperimentā – sekojiet līdzi viņu panākumiem jau nākamceturtdien pulksten 21 televīzijā “STV Pirmā!”

   

Ilonas un Aivja deja

Diānas un Mareka deja

Kasjauns.lv / Foto: publicitātes