Klintonu pāris nopērk jaunu māju turpat kaimiņos esošajai. FOTO
Iespējams, ka Bila un Hilarijas Klintonu jaunais īpašums būšot viņu vienīgajai meitai Čelsijai un viņas ģimenei kā „ brīvdienu māja”.
Slavenības
2016. gada 30. septembris, 05:47

Klintonu pāris nopērk jaunu māju turpat kaimiņos esošajai. FOTO

Jauns.lv

Bijušais ASV prezidents Bils Klintons un viņa kundze pašreizējā ASV prezidenta amata kandidāte Hilarija Klintone nesen kā nopirkuši jaunu māju.

Ja ASV prezidenta amata kandidāti Hilariju Klintoni ievēlēs amatā, prezidentūras gados par dzīvesvietu nebūs jāsatraucas. Par mājām kļūs Baltais nams. Taču Hilarija Klintone apsver dažādus vēlēšanu iznākumus. Ja viss tomēr neizdosies kā gribētos, viņai ir plāns B. Klintonu pāris nesen kā iegādājies jaunu māju, kas atrodas līdzās jau esošajai. Kopumā viņiem tagad pieder trīs mājas, to skaitā muiža netālu no britu vēstniecības Vašingtonā, kur Klintone dzīvoja, būdama senatore.

Nekustamo īpašumu reģistros fiksēti dati, ka pāris māju iegādājies šā gada augustā par 1 160 000 ASV dolāriem. Tajā ir trīs guļamistabas un četras vannasistabas. Baumo, ka jaunais īpašums visticamāk būšot Klintonu vienīgās meitas Čelsijas un viņas ģimenes „brīvdienu māja”.

Klintoni šobrīd dzīvo mājā, ko par 1.7 miljoniem ASV dolāru iegādājušies 1999. gadā. Tā ir lielāka par viņu jauniegādāto īpašumu.

       

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press