Džonija Depa 17 gadus vecā meita nekautrējas no rētas uz vēdera. FOTO
Lilija-Rouza Melodija Depa ballītē fotogrāfiem pozēja tērpā, kas atsedz rētu uz viņas vēdera.
Slavenības
2016. gada 3. oktobris, 04:28

Džonija Depa 17 gadus vecā meita nekautrējas no rētas uz vēdera. FOTO

Jauns.lv

Aktiera Džonija Depa meita Lilija-Rouza Melodija Depa (17), iziešanai sabiedrībā izvēlējusies tērpu, kas atsedz kailu vēderu.

2007. gadā, kad Lilija-Rouza bija tikai septiņus gadus veca, viņa saslima ar zarnu nūjiņas izraisītu infekciju, kā rezultātā viņai sāka atteikt darboties nieres. Deviņas dienas meitene pavadīja uz dzīvības un nāves robežas. Šo periodu vēlāk viņas slavenais tēvs nosauca par pašu drūmāko savā dzīvē. Ārsti brīdināja Džoniju Depu un viņa dzīvesbiedri, Lilijas-Rouzas mammu franču dziedātāju, modeli un aktrisi Vanesu Paradī, ka meita varētu arī neizdzīvot. Par laimi, mediķiem izdevās glābt Liliju-Rouzu, kura tagad devusies savu vecāku pēdās, kļūstot par aktrisi un modeli.

Par baiso slimību šodien atgādina vien rēta uz vēdera. Meitene par to nekautrējas un bieži izvēlas tērpus, kas to atsedz. Nesen viņa apmeklējusi zīmola „Chanel” rīkotu pasākumu Losandželosā, ģērbusies piegulošās melnās biksēs un „Chanel” žaketē, kas izšūta ar pērlītēm.

Šajā sezona Lilija-Rouza kļuvusi par slavenā franču modes nama jaunāko smaržu reklāmas seju. Pateicoties sadarbībai ar „Chanel”, meitenes mamma Vanesa Paradī izpelnījās plašu popularitāti deviņdesmitajos gados.

Lilija-Rouza Melodija Depa iet stilīgās mammas pēdās


Kasjauns.lv / Foto: Vida Press