Di Kaprio pārdod māju vienu pēc otras. Lūk, jau nākamā! FOTO
Par 2.395 miljoniem dolāru aktieris Leonardo di Kaprio nolēmis pārdot arī savu māju Studiositijā, ko iegādājās tikai pirms diviem gadiem.
Slavenības
2016. gada 3. oktobris, 05:57

Di Kaprio pārdod māju vienu pēc otras. Lūk, jau nākamā! FOTO

Jauns.lv

Tikai dažas dienas pēc tam, kad „Oskara” balvas laureāts Leonardo di Kaprio (41) pārdošanā izlika savu Malibu māju, kurā nodzīvojis 18 gadu, viņš pārdod jau nākamo no saviem īpašumiem.

Aktieris Leonardo di Kaprio, kura galvenā rezidence ir Holivudhilsā, nolēmis pārdot arī savu māju Studiositijā, par īpašumu prasot 2.395 miljonus ASV dolāru. Šo māju aktieris iegādājās tikai 2014. gadā un tagad pārdod par 345 000 dolāru dārgāk.

Māja atrodas Sanfernando ielejā Losandželosā un ir tikai viena no daudzajiem īpašumiem, kas aizvien pieder aktierim. Šajā namā ir četras guļamistabas un trīs vannasistabas. Mājas kopējā platība aizņem 317 kvadrātmetrus. Ēka celta 1937. gadā un atrodas nomaļā ieliņā, tikai dažu minūšu brauciena attālumā no Ventura bulvāra, kur vienmēr valda liela rosība.

Pirms nedēļas di Kaprio pārdošanā izlika savu Malibu māju, kurā nodzīvojis 18 gadu. Viņš par māju prasa 10.95 miljonus ASV dolāru, kas ir par deviņiem miljoniem (!) vairāk, nekā aktieris samaksāja, māju iegādājoties. Malibu māju Leo nopirka 1998. gadā par honorāru, ko saņēma par filmēšanos lentē „Titāniks”. Viņš māju tolaik iegādājās par 1.6 miljoniem dolāru.

Šī nav aktiera vienīgā māja Malibu. 2013. gadā di Kaprio jau pārdeva vienu savu māju Malibu piekrastē, par to saņemot 17.35 miljonus ASV dolāru.

     

Kasjauns.lv / Foto: Vida Press