Švarcenegers dzer alu kopā ar ārlaulības dēlu. FOTO
Arnolds Švarcenegers un viņa dēls Džozefs Baena alus festivālā Minhenē.
Slavenības
2016. gada 6. oktobris, 05:05

Švarcenegers dzer alu kopā ar ārlaulības dēlu. FOTO

Jauns.lv

Bijušais Kalifornijas gubernators, aktieris Arnolds Švarcenegers (69) sociālajos tīklos parādījis fotogrāfiju, kurā redzams kopā ar ārlaulībā dzimušo dēlu Džozefu Baenu (19).

Pirms dažiem gadiem atklātībā nonāca vēsts, ka bez četriem bērniem, kuri dzimuši laulībā ar Mariju Šraiveri, Dzelzs vīram Arnoldam Švarcenegeram ir vēl kāds bērns.

Dēla Džozefa māte, mājkalpotāja Midreda Baena daudzus gadus bija nostrādājusi pie Švarcenegeru ģimenes. Šī ziņa kļuva vēl jo pikantāka, kad atklājās, ka ārlaulības dēls Džozefs, un Švarcenegera un Šraiveres jaunākais dēls Kristofers, abi dzimuši 1997. gādā, turklāt tikai ar piecu dienu starpību. Kristofers pasaulē nāca 27. septembrī, bet Džozefs – 2. oktobrī.

Pēdējā laikā Švarcenegers satuvinājies ar savu ārlaulības dēlu un pat paņēmis līdzi uz tradicionālajiem alus svētkiem Bavārijas pilsētā Minhenē. Dēla dzimšanas dienā aktieris sociālajos tīklos publiskojis attēlu, kurā abi redzami kopā ar alus kausiem rokās. „Daudz laimes dzimšanas dienā, Džozef! Lielisks students, brīnišķīgs sportists. Es lepojos un mīlu tevi!” – attēla komentārā pierakstījis tēvs.

       

Kasjauns.lv / Foto: Instagram, Vida Press